Fashion og Beauty på Kanal 4

Seere der bare ikke kan få nok mode, kan glæde sig til den 21. januar.

Her starter Kanal 4 nemlig op på “Beauty Bosserne”, der som du har gættet det, er et format der “inviterer seerne helt tæt ind på livet af nogle af Danmarks største Beauty Bosser”.

Dermed kan seerne se frem til når Irina, Mascha Vang, Mai Manniche og andre “beauty-kendisser” smiler, skændes og drikker champagne på den røde løber. 

Seerne får desuden et eksklusivt indblik i hvordan de samme kendte ser ud uden den samme mængde make up som de normalt har på.

Som altid med sådanne formater er det eneste der – ikke – er plads til, Janteloven, der er sendt uden for døren, alt imens “Beauty Bosserne” i form af Mascha Vang, Irina, Mai Manniche, Camilla Frederikke, Nadia og Raz taler til seerne om “hverdagen i en beauty-branche, der foruden at være glossy og glamourøs også er fyldt med spidsede albuer, drama og intriger”.

Derfor er det jo heldigt at der både er plads til ( i formatet altså ) de kendte og etablerede som Irina og Mascha, mens “den nye pige i klassen” Camilla Frederikke, skal kæmpe for at være med i klubben af kendte ansigter, der kan leve af netop at være kendte.

Læs også  DR fejrer 25 år med TVP format

Seerne kan ydermere også se frem til at opleve at Mascha og Irina rent faktisk er veninder, ganske som at Raz og Mai kender hinanden fra branchen. 

Camilla Frederikke har i den forbindelse Mascha som idol, og er særdeles inspireret af hende.

Og nu hvor formatet har planer om at komme hele vejen rundt, kan seerne også se frem til “skænderier, sladder og grin, når seks farverige personligheder i 8 programmer sætter hinanden stævne på kryds og på tværs”.

Blandt de mange oplevelser seerne står foran er hvordan Mascha Vang pludselig skifter Dragør og København ud med Kolding. 

Den udvikling forklarer hun således:

 -Lige nu er jeg der i mit liv, hvor jeg er ved at omlægge min tilværelse, men jeg er rigtig glad. Jeg hviler i det – og i alt det, jeg har skabt. Jeg ved dog ikke nøjagtigt endnu, hvad det kommer til at betyde for min business, at jeg flytter til Kolding, starter hun og fortsætter.

 -I min Beauty boss-virksomhed er der rigtig mange grene. Jeg kan sagtens stikke lidt af her og der.

De andre “Beauty Bosser” bliver således inviteret til reception på en nye kagebog, som Mascha Vang udgiver sammen med Annemette Voss.

Og blandt dem Mascha gerne vil have til at kigge forbi er Irina.

Læs også  Xee rykker med ung fiktion

Du finder først ud af om hun kommer, når du ser programmet.

Når der er tvivl om Irina kommer, er det fordi hun har travlt med at “opbygge en million-dollar-business”.

Hun er nemlig “Danmarks største beauty-influencer”.

Hun forklarer:

 -Det er vigtigt for mig – som beauty-influencer – at vedligeholde mit udseende, og det kræver meget energi at kunne leve af sit brand, starter hun og fortsætter.

 -Hvis der var nogen, der sagde til mig for 8 år siden, at jeg ville stå med mit eget make up-brand i dag, så ville jeg ikke tro det, but here we are … Jeg har en drøm om at opbygge en “million-dollar-business”, og mit make up-brand er måske første skridt på vejen slutter hun.

Der er premiere den 21. januar på Kanal 4 og på Dplay. 

Skulle der findes enkelte der ikke er helt opdaterede på de kendte, er de:

Mascha Vang er Maschavang.dk

Irina erIrinathediva.dk

Mai Manniche er Maimanniche.dk

Camilla Frederikke er Camilla Frederikke på YouTube

Nadia er Duff Lashes

Raz er Raz Spa

I bedste stil har Camilla Frederikke allerede scoret markedsføringen fra kanal 4 og har foreløbigt fået 31.000 til at kigge på hendes “grimme fødder”.