Det kører stærkt for Nent Group

Folk der er glad for “TV3 kanalerne”, der lige for tiden ejes af Nordic Entertainment Group (der skifter navn ind imellem ), kan glæde sig til lidt mere af det de allerede godt kan lide.

Nent Group har netop investeret i the NTT IndyCar Series indtil 2021.

Det betyder at hele norden nu kan se frem til at følge med når de vilde unge ( de er sygt unge dem der kører hurtigst ) kører 3-400 kilometer i timen, på steder hvor vi andre kunne overveje at presse den op på 35 kmt.

Som altid med dyre TV rettigheder er det ikke alle der kan få lov til at se med.

IndyCar bliver nu en del af oplevelsen på ViaPlay og lidt på TV3 kanalerne

Du skal således være Viasat streaming eller pay TV kunde.

Er du det kan du omvendt se frem til blandt andet Marcus Ericsson og Felix Rosenqvist der burde være til at opleve på enkelte Free TV ( TV3 ) kanaler, fra til 2021, hvor – kunne man forvente – Nent Group forlænger aftalen, hvis nok kiggede med.

Som vi læser det, starter det hele engang til marts, hvor Indianapolis 500 eller “The Greatest Spectacle in Racing” bliver kørt.

Lidt mere konkret har Nent Group købt rettighederne til stream og TV af alt NTT IndyCar Series i Sverige, Norge, Danmark og i Finland frem til 2021.

Læs også  Sommeren skal streames væk

De eneste (?) “lokale” vi har med, er et par svenskere der hedder Marcus Ericsson og Felix Rosenqvist, der begge er flot placeret allerede ved starten af IndyCar 2019.

Kender du ikke The IndyCar Series, så er det Nordamerikas mest udbredte motorsport, der kan sammenlignes direkte med Formula 1.

Nu bare med budget.

IndyCar bliver nu en del af oplevelsen på ViaPlay og lidt på TV3 kanalerne

Der bliver kørt 17 “ræs” hver sæson, der – til forskel fra netop Formula 1 ( Formel 1 ) er “gaderæs”, på storbyernes motor og omfarts -veje.

Og nu hvor det hele er amerikansk, er der der – typisk – 3-4 gange så mange kameraer med som i Formel 1.

VR, AR og 3D er skruet op på det sygeste overdrive.

Og så kører de sygt hurtigt.

Første løb, starter den 10 marts i den amerikanske version af St. Petersburg, Florida.

Og løbene ( The NTT IndyCar Series sæsonen ) fortsætter frem til den 22 september, hvor finalen køres på Laguna Seca circuit, som alle der nogensinde har set bil ræs på TV, eller spillet det samme, ved er den vildeste bane.

Indianapolis 500 køres den 26 maj, og er i princippet en seperat oplevelse, der nu tilhører Nent Group.

Igen.

Folk der er vilde med Le Mans 24 Hours og Formula 1 ( Monaco Grand Prix løbet ), skulle kunne se frem til at Fernando Alonso prøver på at blive den næste ( der er en før ham ) kører der har vundet alle disse løb, der også er kendt som “The Triple Crown”.

Læs også  Nyt Creative Technology studie i København

Nent Group har allerede rettighederne til Formula 1 i Danmark, Norge og i Sverige.

Og nu hvor de også har rettighederne til Formula 2, Porsche Supercup, Race of Champions og Formula Renault Eurocup (i Danmark, Norge og i Sverige); samt NASCAR og MotoGP (Norden), kan der vel ingen tvivl herske om hvor det er du ser motorsport.

Kim Mikkelsen, Nent Group SVP and Head of Sport siger:

 -Nent Group’s Nordic leadership in motorsport coverage is constantly accelerating, and IndyCar is a fantastic addition. With two top Swedish drivers gearing up for success in some of the world’s most compelling races – including the legendary Indianapolis 500 – we’re seeing huge IndyCar interest from our customers. The upcoming IndyCar season will be an incredible ride and shows once again that we continue to invest in unique sports experiences for every fan across the Nordic region, slutter han og bliver suppleret af Stephen Starks, Vice President, Indycar Promoter and Media Partner Relations.

Han siger:

 -We are pleased to reach a deal with Nent Group to showcase the NTT IndyCar Series in the Nordics for the next several seasons. This important relationship will allow race fans to follow Indycars championship-caliber drivers, including Marcus Ericsson and Felix Rosenqvist as they transition to the US with two of the best teams in the sport, slutter han.

Læs også  Corona eller ej - der er dart på Viaplay

Marcus Ericsson, Arrow Schmidt Peterson Motorsports glæder sig også.

Han siger:

 -Its fantastic that IndyCar will be available for fans in the Nordic region. Nent Group have broadcast almost my whole career – from Formula 3 in Macau 2009, GP2 and of course my five years in Formula 1. Their people are very knowledgeable so I know their IndyCar offering will be great, slutter han.