Forår på Discovery

Folk der alligevel er ligeglade med vintergækkerne og – senere – påske liljerne, kan omvendt se frem til lidt af at en cool forår.

Altså på TV.

Discovery, har netop sluppet sidste nyt om deres.

Og selv om at det ikke kan overraske, er der mere af det hele.

Masser af nyt og det du allerede kender på Kanal5 i dette forår

Nu med – om muligt – et endnu mere personligt indblik i blandt andet de kendtes liv.

Discovery Networks Danmark, der i øjeblikket er oppe på 12 kanaler og to streamingtjenester, lover i hvert fald at der kommer til at ske en masse på deres kanaler, dette forår.

Kanal 5, der fortsat er størrelsens hovedkanal, lover således alt fra “et underholdende pusterum i hverdagen” til det der er bedre.

Masser af nyt og det du allerede kender på Kanal5 i dette forår

Lidt mere konkret kan seerne se frem til “alt fra medrivende krimireportager”, til “store sportsbegivenheder” samt “glossy kendis-reportage” og endelig “kvalitetsunderholdning for hele familien”.

Anne Garlichs, der er programdirektør siger:

 -Kanal 5 har de seneste år været på en strategisk rejse, og vi vil i 2019 fortsætte med at bygge på. Ikke fordi vi er blevet for fine til vores fortid med Kongerne og Big Brother. I dag er vi bare meget andet og mere end det. I 2019 vil danskerne kunne samles om endnu flere store dramaer og store grin hos Kanal 5 – altid med kvaliteten i fokus, starter hun og fortsætter.

Masser af nyt og det du allerede kender på Kanal5 i dette forår

 -Kanal 5 har for alvor fundet sin position i det danske kanallandskab, og ligger solidt mellem TV2 og TV3. Vi tør med vores indhold være mere vovede, end hvad du typisk finder på TV2, og er samtidig tættere på virkeligheden og mindre højtråbende end TV3. Det er lige præcis dér, vi skal være, slutter hun.

Kanal 5 seere kan derfor glæde sig til et forår med blandt andet “Voice Junior”, der ellers var et TV2 format.

Læs også  TV2 prioriterer Relation25

Det er det ikke mere.

Så nu må seerne over på Kanal 5 hvis de vil se med.

Anne Garlichs forklarer:

 – På Kanal 5 er et af de vigtigste løfter til vores seere, at vi vil være et underholdende pusterum. Vi leverer tv, der både får dig til at trække på smilebåndet, og som samtidig også kan mærkes i maven. Det er lige præcis, hvad “Voice Junior” kan, og det er derfor det helt rigtige program, til at understøtte vores ambitioner for Kanal 5 som hovedkanal, slutter hun.

Masser af nyt og det du allerede kender på Kanal5 i dette forår

Kanal 5 byder også på et “adventure-program”, der hedder “Over Atlanten”. 

Her kan seerne se frem til at møde “seks modige, kendte danskere der har takket ja til den ultimative udfordring”.

De skal således sejle over Atlanten i en sejlbåd i løbet af en lille måned, hvor der er en bunke kameraer, droner og andet der optager alt de gør.

Det hele starter i Gran Canaria og fortsætter “lige over” til Caribien.

Og – som vi forstår det – nu hvor det hele er optaget, kan seerne se frem til en tur der “ikke var en sejltur for sarte sjæle”. 

Anne Garlichs forklarer videre:

 -På Kanal 5 skal man også kunne komme tæt på, der skal være nerve, og det skal være virkeligt. Det bliver ikke mere virkeligt end et brusende hav, ingen redningshelikopter og kun dig og dit hold til at få båden sikkert i havn. Det piller alle facaderne ned hos vores modige kendte, og vi tør godt garantere, at de viser sider af dem selv, vi ikke har set før, slutter hun.

Læs også  Mere Gidseltagningen

Et andet format, som vi allerede har omtalt på mir.dk er “Family Food Fight – Danmark”.

Her vil en række kendte familier kæmpe om at blive “Danmarks dygtigste madfamilie”.

 skal findes. Det australske format, der allerede har gået sin sejrsgang jorden rundt, er en helt ny genre for Kanal 5 og vil give alle madelskende danskere underholdning og konkurrence på højeste plan.

Kanal 5 er endelig kanalen der har købt retten til “Landsholdsbold”.

Derfor kan seerne se frem til “samtlige ti landskampe”, hvor fodboldslandsholdet indleder “jagten på en EM-plads til slutrunden i 2020”. 

Kanal 5 er endelig også den kanal der sender de store drama sats fra Discovery Networks Danmark.

Det er således her du kan se “Gidseltagningen”, der er nået til sæson engang i løbet af foråret.

Tirsdage ( på Kanal 5 ) handler mest om “glitter og glamour”, med “Glossy factuals”, der er et overordnet “tema”, der kigger på “Fascination, drømme og det lækre liv er i højsædet”.

Blandt de kendte seerne kan se frem til at opleve er Remee og Mathilde, der på tirsdage inviterer alle der vil se med, indenfor i deres liv.

Samme dag, starter “Sol for millioner” også op.

Her kan seerne se de huse og ejendomme de rigeste rige investerer i, blandt andet i Marbella, på den “spanske guldkyst”.

Kanal 5 sender ydermere også en masse “crime”.

Seerne kan således se frem til sager som “Ubådssagen – Hele historien”, samt “Brittas døtre taler ud”, i takt med at mulighederne ( historierne ) kommer.

Kanalen fortsætter med “Profil af en morder” der i år åbner med “to specials”, hvor den ene er “Lundin-sagen”.

Anne Garlichs forklarer:

 -Hos Discovery er vi stolte af at producere kvalitetskrimi, der tør gå helt tæt på, og vi glæder os til igen at invitere danskerne med ind i krimiens medrivende verden til foråret. I sæson 2 af “Profil af en morder” åbner vi op for endnu flere spektakulære sager, og starter sæsonen med den vel nok mest opsigtsvækkende af alle, slutter hun.

Læs også  TV2 har fokus på Play

Heldigvis er der stadig plads til “hverdagens helte”, der – som eksempel – “passer på os i trafikken”.

Det er med andre ord blevet tid til den 20. sæson af “Politijagt – nu også på strøget”.

Strøgvagterne, kigger nemlig på hvad politiet sådan går og laver der.

Endelig er der “Blitzkrig”, der følger pressefotografer, der “hver eneste dag risikerer deres liv for at levere de bedste pressebilleder”.

Vi formoder at der over de næste par dage bliver sluppet lidt om hvad der sker på de andre kanaler også.

Indtil videre lover Discovery Networks Danmark at der – blandt andet – kommer masser af sport på de fleste Discovery Networks Danmark kanaler.

Som eksempel er der som altid masser af sport på 6’eren, Canal 9, og Eurosport 1, Eurosport 2 samt Eurosport Player, herunder Australian Open og senere er seerne med direkte fra Roland Garros i Paris.

Er du til Giro d’Italia, er det også på deres kanaler du skal kigge med.

Som altid er der også en masse  – mere – fodbold på 6’eren, Eurosport 2 og Canal 9.

Er du slutteligt til “knivskarpe udenlandske programmer” finder du disse på Discovery Channel, ID, TLC, Discovery World, Animal Planet og Discovery Science.

Her et par promoer, for forårets programmer, som du kun kan se på denne side her.