Sony tilbage på BSC Expo

Nu hvor vi alle har oplevet at Sony har været en smule fraværende på en række fagmesser, her på det sidste, ser det ud til at 2019 byder på Sony igen.

Bevares.

De har ikke så meget nyt med.

Det forhindrer dem dog ikke i at vise noget nyt frem.

Sony er tilbage på BSC Expo 2019

Sony er jo som bekendt hele tiden ude med nyt, specielt i deres CineAlta line-up.

Således kan dem der kigger forbi Sony’s stand på BSC Expo 2019, der kører den 1. og 2. februar på Battersea Evolution London se frem til at møde eller i det mindste høre nyt fra DOP Balazs Bolygo BSC, HSC, der står parat for at tale om Venice, som han har produceret/fotograferet på, de sidste 12 måneder.

Er du allerede fan, men ikke helt opdateret, kan du se frem til at høre nyt om firmware version 3.0, der er ret ny.

Denne der giver support for “new imager modes”, “X-OCN recording profiles” og en masse “wireless remote-control”, ganske som at der nu er lidt mere support for “the upcoming Venice Extension System”, som alle ellers gik og troede at der allerede blev produceret på.

Det er – måske – også tilfældet.

Sony er tilbage på BSC Expo 2019

Eller også kommer det først nu, hvor Sony kan vise det frem på BSC Expo 2019.

Som noget nyt har Sony taget en Citroën CX GTI Turbo ( bil ?) med på standen.

Og da et af deres kameraer er installeret i denne (?) bil, er håbet at folk kan se hvad et full frame video ( cine ) kamera kan bruges til.

Læs også  Sony Venice hitter

Som vi forstår det er der ( i den forbindelse ) nyt om samarbejdet med James Cameron’s Lightstorm Entertainment, der “currently” bruger “the upcoming Venice Extension System” på hans “Avatar”  sequel(s) ( der måske bliver skudt samtidig (?).

Er det ikke nok til lige at slå et smut til London på fredag, har Balazs Bolygo planer om at fortælle om hans arbejde på “World War Z” og “Centurion”, ganske som at han vil præsentere projekter harn har brugt hans Venice på, her de sidste 12 måneder.

Dette der skulle ske på et “seminar” ( enten på standen, eller der hvor de afholder disse ) bliver suppleret af Sebastian Leske, der er Product Manager, Sony Professional Solutions Europe.

Som vi forstår det sker det fredag morgen klokken 10:30.

Så du bliver altså nødt til at hoppe på en tidlig morgenflyver.

Claus Pfeifer, Head of Technical Sales, Broadcast and Cinematography, Sony Professional Solutions Europe, er også med.

Så hvis du vil tale dansk med Sony er det altså også en mulighed.

Han siger:

 -We are excited to be back at BSC this year where we are putting our next-generation Full Frame motion picture camera system Venice centre stage on our newly-redesigned stand, starter han og fortsætter.

 -Our philosophy at Sony is to always work closely with our partners and customers to create solutions which meet the needs of modern filmmakers, no matter the environment they are working in. We are looking forward to welcoming visitors to our stand at BSC this year and show them how our incredible CineAlta line-up helps them capture emotion in every frame and bring their creative vision to reality, slutter han.

Læs også  Sonys Z280 viser vejen

BSC der ser ud til at blive stadig mere cine orienteret, og stedet hvor der bliver sluppet egentlige nyheder, byder ydermere på muligheden for at snakke om PXW-FS7 II camcorderen ( og den nye farveteknologi dette kamera er udstyret med ) PXW-FS5 II’ere samt et kig på en BVM-HX310 TRIMASTER HX Professional Master Monitor, som du med garanti ikke har råd til at tage med hjem i flyveren.

Det kunne dog tænkes at du har råd til den ligeledes nye TRIMASTER EL OLED “critical reference monitor” BVM-E171, der er en 16.5 tommers skærm, der – næsten – er til at betale.

Sony medbringer også deres 4K/HD SxS memory player, PMW-PZ1 og et “helt almindeligt” 65” OLED TV/panel. 

Sony er tilbage på BSC Expo 2019

Sony vil – potentielt – også være friske på at tale om deres arbejde med “Artificial-Intelligence-based video analytics solution”, der er et helt nyt Sony produkt. ( vi tror dog at du kommer til at vente til ISE 2019 ) 

Dette, der er et såkaldt “new Edge Analytics Appliance” program, der bruger “machine-learning AI teknik”, er tiltænkt to brugergrupper.

Den ene der har så meget materiale at de ikke har tid til at logge det. ( læs: reality )  og indholds producenter, der ønsker at bruge enorme mængder af materiale til at klippe sammen.

gerne i en fart, hvor AI – igen – kommer ind i billedet.

Det hele kommer til at foregå i den helt nye REA-C1000, der er en “AI-baseret video analytics technology” enhed, der analyserer indhold fra – for eksempel – kameraer der automatisk kan blandes eller  samles med andre billeder eller objekter med hjælp af heftige GPU kræfter, der er en del af løsningen.

Læs også  Du er inviteret

Der er indbygget “motion” og “face detection”, samt en masse “colour” og “shape recognition”, der reelt betyder at det er muligt at skabe “sammenklippe” materiale ud fra teoretiske parametre.

I princippet helt uden at involvere mennesker i det arbejde.

Kenji Izu, Strategic Marketing Manager, Sony Professional forklarer:

 -Video content has become a key method of communication in many organisations including education, government and corporate environments, and the demand for solutions that create high quality content, offer a hassle-free shooting experience, and help distribute content quickly is rapidly increasing, starter han og fortsætter.

 -At Sony, we want to provide organisations on a limited budget with cost-effective, yet powerful solutions that allow them to easily create professional and engaging video content. The REA-C1000 is yet another example of Sony working with our AV partners in corporate, education and government organisations to create solutions together that help solve the real-life technology and budget challenges of our customers, slutter han.

Nyheden, The REA-C1000, kommer i løbet af foråret og leveres med fem optionelle features.

Den kan ogspå læse “håndskrift”, kan håndtere eller selv skabe chroma key-less CG ( computer skabte ) overlays, “automatic control of output images such as PTZ auto tracking”, samt “focus area cropping” og “close-up by gesture”.

Som vi forstår det bliver REA-C1000 først vist frem på ISE 2019, der er midt/sidst i februar.

Vi har fundet en video om REA-C1000 her.