Naturfilm på nettet

Folk der er vilde med naturen, har fra idag en ny mulighed.

I stedet for at lede efter søde katte på YT, kan de i stedet opleve rigtige naturoptagelser, på en ny ( næsten ) streamtjeneste, der hedder Naturfilm.info.

Ideen er dog ikke så meget at tjene penge, for ejerne, der i stedet forklarer at deres ambition er at formidle deres egne film ( som Chilbal Film producerer en masse af ), suppleret med “bidrag fra brugerne”, der – sammen med indhold produceret af Chilbal Film, “holder siden i gang”.

Det er ydermere planen at ” tænke/forsøge at skabe finansiering på produktion” på nye måder, så der “fortsat kan skabes økonomiske rammer for nye produktioner”, som Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen skriver i pressematerialet.

Chilbal Film etablere en gratis online tjeneste hvor du kan se naturfilm

Detaljen er at Chilbal Film allerede producerer en masse indhold der har fokus på naturen.

Nu skal det koncept så udvikles med en egentlig “web tv kanal”, der ikke koster brugeren penge at besøge.

Naturfilm.info kommer derfor til at byde på små klip fra “den danske natur!, samt “landskaber, flora og fauna på land, i vandløbene og søerne og i havet”.

Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen forklarer videre:

 -Vores natur mangler i den grad at blive formidlet til bredere målgrupper, og når nu de etablerede TV kanaler forsømmer deres public service forpligtigelser, så gør vi noget ved det, slutter de i en nyligt udsendt PM.

Læs også  DRTV til sommerbørnene

Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen har i den forbindelse været igang her de sidste 15 år, med netop at producere natur, miljø – og populærvidenskabelige programmer om dansk natur. 

Nu går de så hele vejen og bliver absolut digitale på det her forjættede Internet, hvor du nu også kan se en masse indhold fra Chilbal Film.

Det er allerede fra starten af, muligt at støtte tiltaget her.

Der kan du købe et abonnement, eller donere penge så produktionen kan fortsætte.

Ambitionen er indtil videre at Naturfilm.info udgiver 3 – 4 film om måneden.

Flere i takt med at interessen vokser.

Læs videre her.

Du kan forvente at se film som denne på sitet.