Apple hardware rygter

Har du brug for at kunne vride en masse power ud af din mac, er der godt nyt.

Nye rygter fra “Apple analyst Ming-Chi Kuo” og nogle andre, der – efter sigende – skulle vide hvad der sker, siger nemlig at der mindst kommer to – måske 3 – nye pænt vilde computere fra Apple i år.

Den første er en 13 tommer, der kan netop det som FCPX folket mangler, nemlig udstyres med 32GB ram.

Apple skulle bruge 2019 på at vise nyt hardware frem

Totalt overkill, tænker du måske allerede.

Tja.

Måske.

Men prøv lige at tænde FCPX på noget som helst, og bang, din Ram er væk.

FCPX, kan ganske enkelt ikke få Ram nok.

Og nu hvor de små bærbare, inklusiv de “meget små” med 13 tommer skærme er populære også som redigering, er 32GB i en sådan, en rigtig god nyhed.

Skal det være stort og vildt, skulle der, ligeledes – fortsat på rygte plan – være en 16 til 16,5 tommers bærbar på vej fra Apple.

Kommer denne, bliver det den største skærm siden deres nu aldrende 17 tommers model, der blev produceret frem til engang i 2012. 

Som du – sikkert allerede gætter på – bliver dette nye monster netop så dyrt at de fleste bliver nødt til at sælge mindst en af deres sportsvogne, for at få råd.

Læs også  SLR er det nye video
Apple skulle bruge 2019 på at vise nyt hardware frem

En hæderligt konfigureret ( BTO ) bærbar 15 tommer idag, koster let 30.000 med moms, uden at være blevet maxet ud.

Slutteligt tyder en del på at der kommer en ny skærm fra Apple.

Denne, der skulle ende med at blive en 31,6 tommers 6K skærm, bliver det “næstbedste”, for OLED, nemlig “Mini LED-like backlight”, der – næsten – kan gå lige så meget i sort som OLED.

Igen.

Det er sikkert ikke fordi at dem der investere skal se film i 120 hertz, men alligevel.

Det er jo altid herligt at kunne.

Folk der arbejder i 4K og op, på eksterne skærme, på Mac hardware har indtil videre været nødt til at investere i en LG UltraFine 5K, eller blive på iMac.

I begge tilfælde ikke nødvendigvist hvad den enkelte bruger ønsker ( LG skærmen laver fine billeder, men er grim at se på, som eksempel )

Ellers skulle 2019 byde på de sædvanlige iPhones og iPads, der i iPads tilfælde skulle ende som en større skærm i det eksisterende kabinet, der lige for tiden siger at det er en 9,7 tommers iPad der skulle blive til en 10,2 tommers iPad.

Formodentligt med samme design som de nyeste telefoner. ( gætter vi på )

Der skulle også komme flere “sære” ting fra Apple.

Læs også  Danmon onsite Ingest

herunder  nye “AirPods”, der er deres “stik langt ind i ørene høretelefoner”, og en “AirPower”, der er den trådløse lader til de nyeste telefoner, fra sidste år.

Apple skulle bruge 2019 på at vise nyt hardware frem

Det forventes at Apple ikke ændrer særligt meget, hvis overhovedet, ved deres bærbare’s design.

Så de nye modeller i 2019 kan forventes at blive sluppet med Touch Bar, som i 2018 og – måske – med en bedre skærm/højere opløsning, nu hvor Retina er ved at være 4 år gammel. ( igen bare et gætm helt på vores egen regning )

“Kuo”, der er ham eller den gruppe der kommer med flest gæt/spådomme ( det forbløffende ofte er korrekte ) formoder at der kommer en Mac Pro i 2019.

Modsat støvsugerne, skal denne bliver “easy to upgrade”, og bygget på en sådan måde at forbrugerne kan gøre det selv.

En del af den  historie er – naturligvis – at der jo også ( som alt andet, er det hele stadig rygter ) kommer en 6K Apple skærm.

Det ser med andre ord ud til at du kan købe en “ny støvsuger” i 2019 og supplere op med en lækker 6K skærm, fra samme producent.

Til gengæld bliver du så nødt til at sælge båden og sommerhuset.

Appel er som bekendt dyrt at investere i.

Dele af disse rygter er samlet af MacRumors. 

Læs også  K5600 læk

Der slutteligt ser ud til at mene at vide at der ( igen ?) kommer en ( opdateret ?) iPod Touch, som vi erkender helt at have glemt som produkt.

Det var – vist nok – blevet til en telefon ( kabinettet ) uden telefon delen, der ( sidst e) blev solgt som en slags “wifi telefon”, der – helt tilfældigt – havde et hæderligt kamera, hvorfor mange brugte den til at lave video med.

Det er dog et par år siden, og derfor potentielt interessant.