Stofa MTV og musikvideoer

Hvis du gik og troede at musik TV, eller MTV som du måske stadig kan huske, er død, tager du fejl.

Denne gang er det Stofa der har fået den – lettere bedagede – gigant op af stolen.

MTV,  har nemlig udtænkt et koncept, hvor Stofa kunder nu kan se MTV og selv bestemme hvad de vil se og hvornår.

MTV og Stofa tilbyde de unge selv at skabe deres musik kanal

De kan – med en app – selv bestemme hvordan deres version af MTV skal se ud.

MTV er med andre ord blevet fuldt interaktiv, hvor den enkelte bruger selv bestemmer hvad der kommer op på skærmen, uanset om det er TV som tablet og mobil. 

Som den enkelte har gættet det, er der ikke der ikke adgang til hele arkivet, men derimod en slags playliste med “flere hundrede” populære videoer, som den enkelte bruger så ellers kan vælge imellem.

Som vi forstår det, er denne nye app – der kun fungerer for Stofa kunder – målrettet Danmark, hvilket jo omvendt ikke forhindrer den i at eksistere i Sverige, og der være specielt målrettet Sverige.

Selve appen, der hedder My MTV Music, giver så ellers den enkelte seer lov til selv at “bestemme, hvilke musikvideoer der vises på deres skærm”.

Der findes allerede en række spille lister, der er karakteriseret ved “humør” og “favorit-genre”, der så kan sammensættes af “skræddersyede spillelister fra MTV’s enorme bagkatalog”.

Læs også  Sidste uge er seernormalen

Og efter et par klik, er det pludselig din helt egen musikkanal du ser, selv om at en del tyder på at du bliver hjulpet pænt meget af MTV.

Jesper Dahl, direktør for Viacom i Norden, der står bar MTV, siger:

MTV og Stofa tilbyde de unge selv at skabe deres musik kanal

 -Musik er vores DNA og kernen i MTV, og vi ser hele tiden på nye måder at bringe fans endnu tættere på den musik og de artister, de holder af. Det er også målet med My MTV Music, nemlig at lade fans være med til at skabe deres egne spillelisterne på deres helt egen musikvideokanal og dermed selv have kontrollen over indholdet, starter han og bliver suppleret af Sune Nabe Frederiksen, der er administrerende direktør i Stofa.

Han siger:

 -Stofa har i mange år haft et stærkt samarbejde med Viacom og vi ser det som en naturlig udvikling, at vi nu også kan tilbyde kunderne MTV i en ny form. Nutidens forbrugere vil gerne have muligheden for at tilpasse indholdet til deres personlig ønsker og det er vi glade for at kunne efterkomme, slutter han.

Målgruppen er reelt de 13 til 32 årige, som MTV netop har “målt på”.

Og nu hvor denne analyse af de unge, “Knowing Youth” viser at hele 80 procent af de unge i denne gruppe definerer deres musiksmag ud fra deres “humør” og “situation”, har MTV valgt at skabe spillelister på samme måde.

Læs også  S10 af The Walking Dead - overalt

Folk der allerede er Stofa kunder kan finde app på App Store eller Google Play, og efter lidt klikkeri, burde det være muligt at styre din helt egen TV station.