Badehotellet er over os

Selvfølgelig kommer der en ny sæson i 2020.

Så kort er budskabet.

TV2 der i en årrække har sendt en ny omgang “Badehotellet”, hvert år, ser ud til at have lovet at de såmænd fortsætter med serien næste år.

Det har de i hvert fald “afsløret” i et par medier, der nærmest har ryddet forsiden for at pointere at den million og lidt til, der hver gang kigger med, allerede idag kan glæde sig til næste år, hvor der kommer mere af det samme.

Som vi forstår det, er det netop slut på sæson 6 af den populære serie, hvilket jo betyder at den er ved at komme godt op i årene.

TV2 fortsætter med Badehotellet indtil seerne bliver væk

Og det er da også tilfældet.

Det er bare slet ikke et problem.

Syvende sæson er således allerede planlagt og gad vide om der ikke kommer 100 sæsoner til, hvis seerne bliver hængende.

Stig Thorsboe og Hanna Lundblad glæder sig oplagt nok over udviklingen.

De siger:

 -Det var ikke nogen svær beslutning at tage med den opbakning, “Badehotellet” har hos seerne. Vi var spændte på, om de ville være med, da vi valgte at springe seks år frem i handlingen, men det har de jo virkelig været, slutter seriens forfattere i en sætning der ser ud til at være blevet klippet af andre i bagenden.

Læs også  TV2 er glade for medieforliget

De fortsætter.

 -Vi sprang netop i tiden for at komme op i nærheden af besættelsen og måske ind i den. Det kommer vi så med næste sæson, der udspiller sig i sommeren 1940, nogle få måneder efter at Danmark er blevet besat af Hitlers tropper, forklarer de videre.

 -Straks blev der indført kørselsforbud, rationeringsmærker og mørkelægning, men i stedet for at grave sig ned i depression reagerede danskerne med en trodsig løssluppenhed denne første sommer under besættelsen. Biografer, revyer og restauranter havde travlt som aldrig før. Og tyskerne skulle fanden gale mig heller ikke bestemme, om vi skulle på badeferie, selv om bilen måtte blive hjemme, slutter de.

TV2 fortsætter med Badehotellet indtil seerne bliver væk

Fiktionschef Katrine Vogelsang glæder sig også til den næste sæson.

Hun siger:

 -Det vigtigste er, at forfatterne har flere historier på hjertet om de skønne karakterer og det dejlige badehotel. Det andet er, at der var begejstring hos publikum, da der nu er kommet en anden type historie ind, da serien rykkede den seneste sæson til år 1939, slutter hun.

Den netop sendte sæson, er netop blevet opgjort.

Og selv om at det kan virke overvældende, var der i snit 1,5 millioner seere der valgte at se serien.

Premieren peakede på voldsomme 1.757.000 seere.

Det fremgår ikke om TV2 medregner streamtallene.

Læs også  TV2 fortsætter opkøb af fodbold

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/312933732?color=d21e1e&title=0&byline=0&portrait=0″ width=”853″ height=”480″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

<p><a href=”https://vimeo.com/312933732″>Badehotellet_Lancering_Lang_44_sek_Dato_SoMe</a> from <a href=”https://vimeo.com/tv2marketing”>TV 2 Marketing</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>