Hvis det er Nits du vil have

TVLogic har kigget lidt på markedet, og – ser ud til  – at have bemærket at markedet efterspørger Nits.

Helst så mange som overhovedet muligt.

Derfor kan du nu få finger i den nye F-7H Field Monitor, altså engang efter NAB2019.

TVLogic monitor med 3600nits lys bliver vist frem på NAB2019

Og som du har gættet det, er fokus alene på at kunne gøre ellers helt almindelige filmarbejdere solbrændte på få minutter.

Altså med en monitor, der – ærligt talt – virker lidt vandvittig, med sine 3600 Nits, der jo er mere end en fordobling af de ellers sindsyge 1500 Nits skærme der er på markedet idag.

Almindeligt TV, bliver stadig set ved noget der ligner 100-300 Nits.

Så når du har 12-36 gange så meget “lys med” i optagelsen, kunne man let blive bange for at du ser det hele, og at dem hjemme i stuen fortsat ikke kan se forskel.

Igen.

TVLogic monitor med 3600nits lys bliver vist frem på NAB2019

Det er jo heller ikke dem, TVLogic sælger 7 tommers mobile “super-bright F-7H” 7 tommers “HD field monitors” til.

Desværre kan du ikke få dine øjenhinder brændt af, før på NAB2019.

Der omvendt bliver afholdt om et par uger.

Så er du til en 7 tommers monitor der vitterligt ser ud til at overgå alle andre, og som derfor kan bruges i modlys i Sahara og naturligvis i Hørning i regnvejr, er her altså godt nyt.

Læs også  Endnu et cage

Rent spec mæssigt er der tale om en F7H, nu bare i en F-7H mk2 version, der med de her 3600 Nits reelt kræver solbriller og omvendt baseball kasket.

Igen.

Der er som bekendt situationer hvor det er smart at have så meget “overskud af lys” i monitoren, der betyder at du altid kan se – for eksempel – om der er problemer med billederne allerede i optagelsen.

Monitoren er nu en HDMI I/O v1.4 mod v1.3 hos forgængeren, der naturligvis også har support for 3G-SDI/HDMI der kan “cross-convertes”, hvilket bnetyder at du kan sende HDMI ind og tage SDI ud eller omvendt.

TVLogic monitor med 3600nits lys bliver vist frem på NAB2019

TVLogic tager også en F-5A med på NAB2019.

Denne er en 5.5 tommers HD field monitor, der er målrettet både broadcast og cine folket.

Der er – ligeledes – dual SDI og HDMI I/O, samt de klassiske waveform, vectorscope, focus assist, camera LUTRs og PQ og HLG transform funktioner til HDR, som man må formode at begge monitorer undestøtter.

Begge tilbyder nu også noget som TVLogic kalder for “enhanced sharpness”, der skulle gøre det lettere at stille skarp med disse monitorer. ( tiltænkt fokus pullere ).

TVLogic tager slutteligt et skridt ind i SSD og HD storage markedet.

Dette sker med en anden nyhed, deres Nexto DI serie, der er en – ikke nærmere forklaret – back up station, der lever uden strøm, der – gætter vi på – bliver født af computeren eller andet, mens der bliver backet op, eller overført filer.

Læs også  Ny Sony monitor

Slutteligt skulle de være på vej med en “IS-mini”, der er en 4K color processor, der – vist nok – er en del af en ny 12G-SDI 3D LUT box løsning fra Wowow, som TV Logic købte tilbage i november.

Hvis du kender Wowow, er det specielt deres “WonderLook Pro color-management software” de er kendt for.

Den skulle leve i dennen “IS-mini”, der er født til et ACES color workflow.