YouSee og Stofa kunder kan ånde lettet op

Hvis du er en af de 1,5 millioner husstande, der modtager Nent Groups danske TV kanaler via kabel, kan du ånde lettet op.

Nent Group har nemlig netop idag indgået en længere aftale med netop YouSee og Stofa om fortsat distribution af alle Nent Groups kanaler, herunder også Viaplay kanalerne/platformen (?).

Aftalen, der allerede har en længere årrække bag sig, ser dermed også ud til at have en  masse år foran sig.

YouSee og Stofa kunder kan også i fremtiden nyde Nent Group kanalerne og platformene

Aftalen der er et “renewed partnership” inkluderer Viaplay stream tjenesten og alle TV3 kanalerne ( inklusiv viasat kanalerne), samt et “strategisk fokus på” distributions aftaler der udbreder mulighederne for at kunder kan investere i netop stream tjenesten. ( der i princippet er flere nu hvor også TV3 findes i en reklamebaseret version ) 

Blandt de kanaler det handler om er dermed fortsat TV3, TV3+, TV3 PULS, TV3 Sport samt TV3 MAX, der sender ting som UEFA Champions League, Formula 1 og Superliga, samt populære formater som “Masterchef” og “Robinson Ekspeditionen”.

Kim Poder, NENT Group Chief Commercial Officer and CEO of NENT Group Denmark siger:

 -Viaplay’s unique streaming experiences deserve to reach as wide an audience as possible. These renewed long-term partnerships with the two largest distributors in Denmark will bring our content to screens across Denmark and reinforce NENT Group’s position as the Nordic region’s leading entertainment provider, slutter han.

Læs også  Viaplay med stadig mere internationalt indhold

I den forbindelse er det på sin plads at nævne at NENT Group netop har indgået en “længere” aftale med NBCUniversal om “exclusive content”, der betyder at kunderne ( blandt andet dem, der er kunder hos  YouSee og Stofa ) kan se frem til indhold der kun findes hos NENT Group.

Aftalen skulle handle om at nye NBCUniversal film først bliver vist på Viaplay og Viasat, mens en række ting fra arkiverne også kun kan findes på Viaplay og Viasat.

YouSee og Stofa kunder kan også i fremtiden nyde Nent Group kanalerne og platformene

Bedst af alt er aftalen netop så voldsom at den dækker hele Norden, konkret Sverige, Norge, Danmark og Finland, hvorfor kommende titler som “Jurassic World: Fallen Kingdom” og “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” samt “Fifty Shades Freed” og “Lady Bird” eksklusivt ender på Viaplay og Viasat og senere TV3 kanalerne.

Det bliver også muligt at se ting som “Mamma Mia! Here We Go Again”, “Paddington 2”, “How to Train Your Dragon: The Hidden World”, “Sing 2”, “Minions 2” og “The Secret Life of Pets 2”.

Anders Jensen, NENT Group President and CEO forklarer:

 -Our platforms are the unrivalled home of the best entertainment experiences anywhere in the Nordic region. In particular, the outstanding breadth and reach of Viaplay’s streaming offering – which spans international films and series, live sports, kids content and our original productions – means we’re not just investing in trends but setting the standard. NBCUniversal tells some of the world’s most recognisable stories, and renewing our long-term partnership is fantastic news for our customers as NENT Group continues to create something truly unique, slutter han og bliver suppleret af Belinda Menendez, President & Chief Revenue Officer for NBCUniversal Global Distribution and International, NBCUniversal.

Læs også  Endnu en streamer kommer

Hun siger:

 -We are delighted to extend our long-standing relationship with Nent Group and continue to partner with them to bring our extensive catalogue of hit films and television programmes to viewers across the Nordics, slutter hun.

Blandt de eksklusive serier, som Viaplay allerede sender, er den nu 2 uger gamle “The Enemy Within” 

Her en promo for den.