The Ambassador på vej

Der sker som du fornemmer det, en hulens masse hos Nent i disse dage.

Og nu hvor en del af det der sker er serie produktion, melder de idag ud at de er på vej med “The Ambassador”, der bliver en komedie, optaget på tre forskellige sprog.

Konkret på norsk, svensk og dansk.

Ganske morsomt er det selskabet bag “Conspiracy of Silence” og “Swedish Dicks” der dermed melder sig ind i bunken af selskaber der skal sørge for at Nent Group kan producere og sende 20 “Originals” om året.

Viaplay på vej med serie der bliver optaget på 3 sprog dansk norsk og svensk

Nyheden “The Ambassador”, der ligner undtagelsen da der er tale om en komedie og fordi den bliver optaget i 3 forskellige sprog, der er først gang for voksen drama, som vi forstår det.

Der er premiere engang i 2020, på Viaplay.

Selve historien følger den nordiske ambassade i Mexico City, der “lader som om” at det er en helt almindelig ambassade, der – sådan lige – også har gang i en eller flere “våbenhandler”, der – blandt andet – bliver problematiseret af en egocentrisk ambassadør, der har ambitioner om at få en position i Washington DC, soma han mener passer bedre til ham, end jobbet i Mexico.

Ledende rolle tilfalder Mikael Tornving, der – i den svenske version, der skulle være gået i optagelse – spiller ambassadør.

Læs også  FilmFyn er glade

Der mangler stadig (?) at blive fundet cast til den danske og norske version, som – gætter vi på  – bliver optaget i de samme kulisser med andre skuespillere, og derfor på andre sprog, ganske som ( sidste og forrige års julekalendre, der også bliver optaget i 3 versioner ).

Der skulle blive tale om en serie på 10 episoder, som Brain Academy producerer.

Brain Academy er i den forbindelse et Nent Studios company.

Historien ( alle 3 ) bliver som vi forstår det skrevet af Patrik Ehrnst, der er forfatteren bag “Swedish Dicks”.

Jakob Mejlhede Andersen, Nent Group Head of Content, glæder sig.

Han siger:

 -This is local storytelling with boundless ambition – one super sharp script made even more relevant by three tones and textures. “The Ambassador” is Nent Group’s first original series with dedicated Swedish, Norwegian and Danish versions, which shows both the potential of the format and our commitment to creating content that resonates with every audience, slutter han og ser dermed ud til at glemme deres julekalender, Det store eksperiment.