Kongshaug Productions fik endnu en pris

Anders Kongshaug og turistchef Bo Schou Lauridsen, har netop været i Berlin for at fejre sig selv og kampagnen Ein Smuttur, der er tænkt som en af slagsen, der skal “gøre danske turister opmærksomme på de attraktive ferieområder lige syd for den dansk-tyske grænse”.

Og det må siges at være lykkedes.

Så godt at kampagnen netop har vundet hele to priser for otte inspirationsfilm, som Tysk Turist Information – sammen med Scandlines – har fået produceret.

Anders Kongshaug fra Kongshaug Productions vinder endnu en pris denne gang for en serie turistfilm

Dermed løber (?) organisationen “Tysk Turist Information i Danmark” med prisen for de “bedste online-turistfilm” i en “The Golden Gate 2018”, der er en såkaldt international multimediekonkurrence, der netop er blevet afholdt i Berlin.

Turistchef Bo Schou Lauridsen fra Tysk Turist Information, er ikke overraskende glad for prisen.

En pris han modtog i Berlin, sidste torsdag på ITB, der er “verdens vigtigste rejsemesse”.

Han siger:

 -Vi er stolte over at få sådan en fornem pris for de film, vi har fået lavet til Smutturkampagnen, starter han og fortsætter.

 -Vi er især glade for prisen, fordi den er med til at give større opmærksomhed for filmene og for kampagnen. Vi synes jo, at det nordtyske område har så meget at byde på, og det vil vi gerne vise ved at zoome ind på konkrete rejseforslag og udflugtsmål kombineret med fakta om de forskellige destinationer, slutter han.

Læs også  Og de nominerede er

De otte film er optaget i de nordtyske delstater Mecklenburg-Vorpommern, Schleswig-Holstein, Niedersachsen og Brandenburg og i byerne Bremen og Lübeck, hvor potentielle turister, der – typisk – er familier, der lige kører ( eller sejler ) ned til området, hvor efter de hygger sig på filmen herunder, kan se hvor de skal gøre dette.

Produktionen af de mange film, er forestået af Kongshaug Productions, der allerede står bag en lang række “destinations film”, der forresten kan opleves på YouTube, heromkring.

Interesserede der gerne vil vide mere om ITB Berlin, kan læse videre heromkring.

Vi har naturligvis fundet en af de fine film som Kongshaug Productions har produceret.