Meget mere Sygeplejeskolen

TV2 svæver på en bølge.

Den nærmest overvældende del af National romantisk TV, der bliver sendt på koncernens kanaler stor hitter nemlig hos seerne.

Og åbenbart ikke kun hos den ældre del af befolkningen.

Den yngre del af seerne elsker også Sygeplejeskolen, og den type indhold.

“Sygeplejeskolen II”, er med andre ord det største hit TV2 Charlie nogen sinde har sendt, hvorfor TV2 allerede nu lover at få produceret netop så mange sæsoner af dette format, at de faste seere – i mange år frem – kan glæde sig over denne serie, og senere noget tilsvarende.

Der er simpelthen “for mange seere” til denne kombination af national romantik og nostalgi, til at TV2 kan ignorere effekten.

TV2 har stor succes med National romantisk TV der hitter hos hovedparten af flowTV seerne

Premieren der fik 503.000 til at kigge med på flow TV, forventes at vokse over de næste syv dage i takt med at Gallup – der måler seernes vaner – får talt “optagelse, catch up” og andet med ind i det allerede flotte premiere tal.

Og som TV2 kan fortælle det, var der perioder hvor der var flere seere på Charlie end der var på DR, der med “familien Löwander 2” blot havde 19.000 flere seere til deres søndag drama sats.

Fiktionschef, Katrine Vogelsang, er begejstret, og siger:

Læs også  TV2 kommer hele landet rundt

 -Efter “Mercur” i 2017 og “Sygeplejeskolen”-premieren i 2018 er det nu tredje gang, TV2 Charlie præsenterer stor, dansk fiktion. Det er tydeligt, at disse serier passer godt til kanalens publikum, og derfor er det en stor fornøjelse at kunne fortælle, at vi vil producere flere sæsoner af “Sygeplejeskolen”, starter hun og fortsætter.

 -Det har krævet en helt ekstraordinær indsats af skuespillere og resten af produktionen at levere “Sygeplejeskolen II” så hurtigt efter første sæson. Denne gang er der brug for lidt mere arbejdsro med sæson 3 og 4, og for at give serien de bedst mulige betingelser sætter vi arbejdet i gang allerede nu, slutter hun og løfter dermed sløret for at der kommer 2 sæsoner til.

Et realistisk bud er at sæson 3 bliver sendt om 12 måneder og at sæson 4 bliver sendt om 24 måneder.

Så dem der ser “Sygeplejeskolen II” kan allerede nu glæde sig til “Sygeplejeskolen III”, og “Sygeplejeskolen IV”.

De få der ikke har fået set med, kan i samme forbindelse glæde sig over at sygeplejersken Nina Neergaard i denne sæson “vender tilbage til Fredenslund Sygehus”.

Hun har været på arbejde på “hospitalsskibet Jutlandia”. 

Og da hun møder “klapsalver fra blandt andre sygeplejeeleven Aksel”, da hun kommer tilbage, har du gættet det.

Det er meget dramatisk.

Læs også  TV2 gør nærmest rent bord ved TV Guld festen

“Sygeplejeskolen” modtager i den forbindelse noget nær den højeste “vurdering”, det er mulig at få på, “kvalitetsvurderings skalaen”, på TV Meter.

Seerne der kigger med har således givet serien 4,6, hvilket er væsentligt over hvad dansk drama normalt får.

Som eksempel er det sjældent eller “aldrig” at DRs dramaproduktioner kommer så højt op.

Og det er da også den “allerhøjeste vurdering” på dansk TV i 2019.

Serien er i samme omgang allerede solgt til markeder som Norge, Sverige og Finland. Samt til Holland, Belgien og Luxembourg, Spanien og det tidligere Jugoslavien.

Det er med andre ord ikke kun her i landet at National romantisk TV, hitter.

Det er fortsat SF Studios med producer Senia Dremstrup, manuskriptforfatterne Lars Mering og Claudia Boderke samt de to instruktører Roni Ezra og Lars Kaalund der står bag produktionen.

Her en promo for seriens nye sæson

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/315180616?color=d21e1e&title=0&byline=0&portrait=0″ width=”853″ height=”480″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

<p><a href=”https://vimeo.com/315180616″>Teaser Anna og Erik</a> from <a href=”https://vimeo.com/tv2marketing”>TV 2 Marketing</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>