GimbalGun – nyt koncept

I bunken af potentielt lodret ligegyldige opfindelser er det 750 gram tunge GimbalGun nu på vej.

Indtil videre er tiltaget mest på Kickstarter, hvor folkene bag håber på at skrabe en masse millioner sammen, så de kan bygge og udvikle på deres ide.

Og hvad er dette så.

Jamen det er meget simpelt.

GimbalGun er måske en god ide - lige nu er det en af dem på Kickstarter

Alle der har løbet rundt med en “en hånds Gimbal”, kender til den kedelige detalje at selv 300 gram tunge Gimbals bliver tunge efter 12 timers auto pan og tilt.

Derfor er GimbalGun på vej.

Hvad er det så.

Som vi forstår det, er det nu en 1-2 uger gammel ide, der handler om at montere din “en hånds Gimbal” på et firkantet rør der – velsagtens – også kan bruges til at montere ekstra strøm og andet på, når producenten får nogle Kickstarter millioner.

GimbalGun er måske en god ide - lige nu er det en af dem på Kickstarter

Som vi ydermere kan læse det på Kickstarter, er de – i første omgang – kun på vej med en “Limited Edition”, der tilbydes med 40 procent rabat.

Igen.

Nu er prisen jo ikke ligefrem noget der er mejslet i sten, så måske du skulle overveje at ignorere GimbalGun tiltaget.

Igen.

Der er hype om GimbalGun, og som du kan se på et par videoer herunder, ser det faktisk ud til at ideen er sjov, og måske endda smart.

Læs også  Sony går CFast

Et bud herfra er at der reelt er tale om en alfamodel, v0.001, der virkelig kræver en masse hjælp på Kickstarter. ( og nej det er – helt sikkert – en dårlig ide med en slider – eller en jib arm – ovenpå din GimbalGun, red. )

Synes du det til trods at en GimbalGun netop er det du går og mangler kan du støtte op om projektet her.

Her et par film om emnet.