Canon Danmark sponserer CPH:Industry Days


Hvis du har set en masse Canon udstyr på CPH:Dox, der afholdes på Charlottenborg i disse dage, er der en årsag til dette.

Canon Danmark er nemlig sponsor på CPH:Industry Days, hvor det blandt andet er muligt at opleve Pernille Rose Grønkjær, der er specielt begejstret over det workflow, hun oplevede men hun optog “Hunting for Hedonia” på Canon-udstyr.

Noget de også er glade for hos Canon Danmark.

Så glade at Canon nu står klar på CPH:Industry Days, der er en del af CPH:Dox.

Canon sponserer CPHDox og CPHIndustry Days med udstilling og udstyr

Marketingansvarlig for Pro Video, Salith Andersen, fra Canon Danmark, siger:

 -Vi er både glade og stolte over, at filmen er optaget på vores udstyr, og vi sætter ligeledes pris på den opbakning, der har gjort det muligt at etablere et Canon-område i Charlottenborgs øverste foyer, hvor vi både vil fortælle mere om filmproduktion og vise et udvalg af de Canon-produkter, der er i dag benyttes til filmproduktion, slutter han og får dermed pointeret hvor du skal gå hen hvis du vil kigge på det gear der er brugt under optagelserne til “Hunting for Hedonia”.

Blandt oplevelserne der venter er “behind the scenes” optagelser, hvor hvor Pernille Rose Grønkjær “taler om den fleksibilitet, valget af Canon-udstyr har givet”.

“Hunting for Hedonia” er i den forbindelse optaget på en kombination af C200 og C300 kameraer, der begge var udstyret med et par af de såkaldte Cine-Servo zooms, suppleret med L serie EF objektiver.

Læs også  Nyt Canon C kamera

Produktchef John Hudson fra Canon Danmark, forklarer:

 -Det kan lade sig gøre takket være vores C-Log-teknologi, der sikrer ensartet post-produktion på tværs af platformen, blot der benyttes kompatible kameraer. C-Log er en logaritmisk tonekurve med ekstra stort dynamikområde og rigeligt eksponeringsrum for optimal farvegraduering, starter han og fortsætter.

 -Det kan således nævnes, at “Hunting for Hedonia” er optaget med både Canon C300 Mark II og EOS 5D Mark IV samt tilhørende Canon-objektiver. 

Canon, kan ydermere pointere at den “Bedste dokumentarfilm” ved årets Oscar uddeling, såmænd også er skudt på Canon kameraer.

Udstillingen som Canon har etableret på CPH:Industry, viser ud over C200 også et C700 FF fullframe kamera frem, suppleret af den stadig mere populære CN-E 18-80 mm zoom, der – gætter vi på – sider på C200’eret.

Der skulle efter sigende også løbe et par – andre – C200’ere rundt med CN-E 18-80’ere og et par XF400, som DOX:TV, bruger under festivalen.

Læs mere om “Hunting for Hedonia”, her, hvor der ser ud til at være et par framegrabs fra produktionen.

Du kan læse mere om CPH:Dox her

Læs mere om C200

Læs mere om C300

Læs mere om C700 FF

Her en promo for en film der skal skydes på et C700

Læs også  NEP UK hyrer ikke på A-løn mere