TV2 ruster op på fakta- og livsstil

Når du engang senere på foråret ser nyt fakta- eller livsstil indhold på TV2, kan det sagtens tænkes at det er noget Dorthe Thirstrup har bestemt af TV2 skulle investere i.

Hun er nemlig den kommende fakta- og livsstils redaktør på TV2.

Skulle det være til fældet at du – igen senere dette forår – sidder og ser lidt fakta- og livsstil på TV2, som Dorthe Thirstrup ikke har bestemt, kan det i stedet tænkes at hun har produceret det.,

Den nye fakta- og livsstils redaktør kommer nemlig direkte fra programafdelingen på Strong Productions, hvor hun også har haft en masse med indhold at gøre.

TV2 opruster med Dorthe Thirstrup der bliver ny fakta- og livsstils redaktør på hovedkanalen og TV2 Fri

Den officielle TV2 formulering er at “Dorthe Thirstrup skal være med til at sikre relevans og vitalitet i TV2 hovedkanalen og ( i) TV2 Fri’s livsstils- og faktaportefølje”.

Vi gætter på at det betyder at hun skal være redaktør, og redigere relevant indhold for faste brugere af hovedkanalen og Fri.

Dorthe Thirstrup var lige et smut forbi DR, før hun endte på Strong.

Der var hun fakta- og livsstilsredaktør på DR1, hvilket – i princippet – betyder at det er hende der har “opfundet” “Den store bagedyst” og “Rigtige mænd”.

Tilbage på TV2 er kanalchef, Lotte Lindegaard, glad.

Hun siger:

Læs også  TV2 fortsætter opkøb af fodbold

 -Jeg føler simpelthen, jeg har skudt papegøjen. Dorthe er en af tv-branchens bedste – både på producent- og broadcaster-siden. Hun har mange års erfaring fra selv at have produceret stærkt tv, og oven i det har hun tilføjet strategiske kompetencer fra fem år som redaktør i DR. Det er en stærk cocktail og helt perfekt i forhold til den opgave, hun skal udfylde hos os. Og da jeg selv har været kollega med Dorthe i adskillige år, ved jeg, at hun er en usædvanligt god én af slagsen. Det får alle i TV2-huset glæde af, slutter hun.

Dorthe Thirstrups egen motivation skulle efter sigende være at hun manglede at være en del af “broadcast-verdenen”, fordi hun “savnede det brede og strategiske arbejde med fakta- og livsstilstilbud i en sendeflade”.

Hun siger:

 -Strong er en fantastisk virksomhed med dejlige kolleger, og mit jobskifte er ikke et fravalg af Strong, men et tilvalg af spændende broadcast-opgaver hos TV2, som er inde i en forrygende udvikling. Jeg ser frem til at udvikle fakta- og livsstilsområdet sammen med de meget entusiastiske mennesker, jeg kender hos TV2. Lotte Lindegaard har et superstærkt hold af redaktører, og TV 2 er i disse år kendetegnet af god energi, medvind og stærke, lystbetonede programmer, slutter hun.

Der bliver i den forbindelse løftet lidt for hvad det så er TV2 skal til at producere.

Læs også  Nordic Game Conference bliver virtuel

 -Jeg brænder for at fortælle vigtige menneskelige historier på en tilgængelig og veloplagt måde, så seere og brugere bliver inspireret til at tænke selv. Vi er allesammen mere tilbøjelige til at tænke over og justere vores vaner, når vi kommer til at grine af os selv, mens vi involverer os i andres liv via skærmen, slutter Dorthe Thirstrup.

Dorthe Thirstrups er i den forbindelse allerede – næsten – aktuel på TV2 fladen.

Det er nemlig hende og Strong Productions der står bag “Keramikkamp”, hvor “ti af Danmarks dygtigste hobbykeramikere konkurrerer om at blive landets bedste”.

Vi har fundet en promo.

Keramikkamp d. 3. april på TV 2 og TV 2 PLAY from TV 2 Marketing on Vimeo.