Zulu går regnbue på fredag

Når klokken slår fredag aften, denne uge er der kæmpe fest på TV2 Zulu.

Den unge kanal, har nemlig fokus på “Danish Rainbow Awards”, som Mathias Helt og Ibi Makienok er værter på.

Som vi læser det, er de ikke værter på selve showet, men på Zulu delene, når TV2s unge kanal – og deres streamtjeneste – sender fra denne begivenhed, for første gang.

Det er med andre ord tid til “en fest i alle regnbuens farver”, her på fredag, hvor “Ibi Makienok og Mathias Helt præsenterer Danish Rainbow Awards 2019”.

Zulu sender Danish Rainbow Awards show på fredag - det er første gang

Som enkelte vil være klar over. er Danish Rainbow Awards, en del af det lokale LGBT+ miljø, der en gang om året “deler priser ud og fejrer årets milepæle”. 

Disse, som kaldes for “spydspidserne”, “mønsterbryderne” og “aktivisterne”,  bliver hyldet i Cirkusbygningen i København, hvor der bliver afholdt en “farverig mangfoldighedsfest!, hvor der er plads til alle der har betalt for at komme ind.

Fik vi nævnt at Mathias Helt og Ibi Makienok er værter.

Det er de altså.

Og nu hvor Ibi Makienok, for alvor er blevet kendt som vært i “Date mig nøgen”‘, har du gættet det.

Hun ser frem til at være en del af et show hvor mange har noget tøj på.

Læs også  Late Nite format på Kanal 5

Hun forklarer:

 -Jeg glæder mig til at forlænge den operation mangfoldighed, som bliver foldet ud på Zulu lige nu. Det er jo lidt i samme kategori som “Date mig nøgen” som jeg lige har været vært på, og det passer godt med den ideologi, jeg også har privat. Jeg er meget, meget large privat, og jeg synes, det er vigtigt, at man er den, man er. Om man er gul, grøn, blå, eller hvad man er – vi skal alle sammen være her. Man skal gøre, hvad man har lyst til, så længe man ikke sårer nogen, starter hun og fortsætter.

 -Og så er det jo i LGBT-miljøet, så der skal være en fest! Men også eftertænksomhed. Det skal man huske! Der er mange, der har kæmpet en hård kamp for, at vi kan stå i Cirkusbygningen og feste, slutter hun.

Mathias Helt, kommer fra Radio24syv formatet “Er du sunshine?”, glæder sig også.

Han ser endda frem til “aftenens farverige indslag og overraskelser”, og siger:

 -Jeg glæder mig til en super festlig aften, hvor vi skal have det rigtigt sjovt og ikke mindst anerkende nogle dejlige mennesker i LGBT-miljøet. Jeg ser frem til en aften, hvor vi fyrer den af til nogle musikalske overraskelser, som jeg personligt glæder mig rigtigt meget til. Og så indeholder showet nogle vigtige budskaber, som er fortalt med humor, starter han og fortsætter.

Læs også  Betalings TV i en bølgedal

 -Jeg er på toppen over, at jeg skal være det sammen med Ibi. Hun er en fremragende vært, og Rainbow Awards’ budskab fortjener virkelig at blive sendt ordentligt afsted.

Parykker og dejlig kærlighed, slutter han.

Manden bag det hele, redaktør Asger Schønheyder er også glad.

Han siger:

 -Rainbow Awards er et show, der hylder folk for at være præcist dem, de er, og det kan Zulu kun støtte op om. Så når det danske LGBT+ miljø fejrer sig selv, vil vi selvfølgelig gerne være med! Det bliver et megafestligt show med masser af musik, vilde parykker og dejlig kærlighed. Og så får vi nok et helt nyt syn på kyllinger, slutter han og glemmer helt at det altså er første gang at Zulu overhovedet er med.

Her linkt til en promo, der ser ud til at åbne på en anden side.

Virker det ikke må du vente med at se billeder fra arrangementet til på fredag, hvor det hele går i luften klokken 22.00.