6 år til med golf

Nent Group der må have sygt meget succes med blandt andet golf, har netop forlænget der aftale om mere af det samme.

Så meget at kunderne her de næste 6 år kan se frem til netop så meget golf, at det – formodentligt – ikke er helt forkert at mene at Viaplay er stedet hvor dem der vil kan finde netop de mængder af golf, de går og leder efter.

I konkrete tal har Nent Group netop købt retten til at vise “The Open golf championship” i Sverige, Norge Danmark og i Finland, de næste mange år.

Konkret frem til og med 2024.

Nent Group købte lige 6 år til - golf hitter hos deres kunder
Golf – The 147th Open Championship – Carnoustie, Britain – July 22, 2018 Denmark’s Thorbjorn Olesen in action during the final round REUTERS/Andrew Yates TPX IMAGES OF THE DAY

Det er bare ikke kun, de golfglade kan se frem til, der.

De kommer også til at opleve en række andre “major golf championships”, konkret 3 ud af 4 af slagsen, de nærmeste par år.

Enkelte vil være klar over at Nordic Entertainment Group nu sender så meget golf, at de har været nødt til at etablere en hel kanal til emnet, hvorfor det såmænd også er planen at putte en god del af de nye rettigheder over på netop denne kanal.

Og nu hvor der er en hel kanal til emnet, kan gruppen gøre det, som rigtige fans håber mest på , nemlig at sende de mange turneringer “live”, med muligheden for at se det hele forskudt, på enten Viaplay, Viaplay Golf, eller som stream.

Læs også  Nent Group melder sig ind i den kreative superliga

Folk der ikke er totalt vilde med golf, kan i den forbindelse ikke vide at “The Open is golf”, er det “originale” major championship, der har en historie der strækker sig tilbage til 1860.

Og nu hvor det bliver spillet den 18 til den 21 juli i Royal Portrush i det nordlige Irland, kan der vist ingen tvivl herske om at der er en masse at glæde sig til.

Herunder Francesco Molinari der er “regerende mester”, der har planlagt at gøre mere end alt for at beholde “Claret Jug” trofæet, selv om at Tiger Woods har sagt at han da godt vil have det med hjem.

Ud over dette mesterskab, kan Viaplay kunder også se frem til en masse the US Open og the PGA Championship, suppleret med de danske rettigheder til the Masters Tournament, vi såmænd er helt alene om at have adgang til her i landet. ( hos Viaplay).

Nent Group købte lige 6 år til - golf hitter hos deres kunder
Golf – The 147th Open Championship – Carnoustie, Britain – July 22, 2018 Tiger Woods of the U.S. tees off on the 1st during the final round REUTERS/Paul Childs TPX IMAGES OF THE DAY

Nordic Entertainment Group er slutteligt også dem der har retten til – i Norden – Ladies Professional Golf Association (LPGA) Tour og the European Tour package, der inkluderer the World Golf Championships, the eight Rolex Series competitions og the Ryder Cup.

Kim Mikkelsen, Nent Group Head of Sport siger:

 -We show over 1500 hours of live golf every year, and now our viewers can look forward to even more world-class coverage from an unrivalled range of tournaments on Viaplay and Viasat Golf. Extending the long-term rights to The Open, which was won by Sweden’s Henrik Stenson in 2016, ensures that Nent Group will be the home of golf for years to come and further reinforces our position on the leaderboard as the Nordic region’s top provider of unique sports experiences, slutter han.

Læs også  Nu kan alle streame

Sports interesserede kan se andre 50.000 timers sport på Nent Groups sportskanaler, herunder i form af NHL og KHL is hockey, UEFA Champions League, Premier League, Bundesliga og Ligue 1 football, Formula 1, IndyCar, NFL American football, boxing, UFC, tennis, basketball, håndboldt og meget andet.