Rikke Møller Pedersen til TV2 Sport

Når du fra engang i juni fyre op under sporten, på TV2, kan du være pænt sikker på at støde på Rikke Møller Pedersen.

Hun er nemlig netop blevet hyret som vært af TV2.

Kvinden, der er fra 1989 og som dermed er omkring de 30 år, passer med andre ord – pænt sikkert – lige ind i målgruppen, da hun  – ud over at vide en masse om sport – kan se tilbage på netop så mange resultater at selv den mest hysteriske sports seer bliver nødt til at bøje sig for disse kvalifiaktioner.

Rikke Møller Pedersen, der i løbet af hendes karriere som brystsvømmere, flere gange oplevede at blive beskrevet som “en af de mest talentfulde nogensinde”, kan med andre ord se frem til lidt af et karriere skift, der omvendt ikke er så fjernt fra hendes tid som talentfuld svømmer.

Kvindelige eksperter er ofte værter på TV2

Hun skal jo stadig være bedst.

Og gad vide om det ikke også er hendes plan.

Specielt nu, hvor hun kan se til bage på hele 27 internationale medaljer, som hun vandt fra 2008 til 2019, hvor hun svømmede på eliteplan.

Ikke overraskende glæder hele TV2 sig til at hun starter.

Kristian Bech Josefsen, redaktionschef på TV2 Sportsnyhederne siger:

 -Rikke har et kæmpe potentiale som vært. Gennem sine sportslige præstationer og store charme har hun allerede bred appel blandt danskerne, og så er hun i kraft af sin sportskarriere vant til at arbejde stenhårdt for at nå sine mål. Vi ser meget frem til at byde Rikke velkommen i hendes nye rolle som vært og journalist – hun har en glubende appetit på sport og på journalistikken som fag og vil med sin personlighed og store dedikation styrke vores i forvejen stærke værtskorps, slutter han.

Læs også  DRs foræring af seere til TV2 er en realitet

Rikke Møller Pedersen er også glad.

Hun siger:

 -Jeg er både stolt og ydmyg. Jeg glæder mig til at være med til at invitere seerne til magiske øjeblikke og store oplevelser i sportens verden. Det er også min passion at vise det fulde og ærlige billede af atleternes sport og deres evige stræben efter nye mål og sejre, slutter hun.

Bedst af alt er Rikke Møller Pedersen såmænd fra Odense, så hun kommer dermed hjem i mere end en forstand, når hun lander på skærmen her fra juni måned.