Folkesporten udlejning

Her de sidste par år, har resten af verden – endeligt – forstået at det er smart med en loyal og fleksibel arbejdsstyrke, der “sammen med arbejdsgiverne” – sådan i alt stilfærdighed – sørger for at der er nok  – kompetente – medarbejdere, der er friske på at arbejde “free lance”, i et marked der løbende har underkapacitet.

At resten af verden har fundet frem til at “free lance” eller “løsarbejde” eller “vikar” er smart har betydet at en række “start ups” fandt frem til at det var lige der de skal tjene deres penge i produktions miljøet.

Som andre – også – vil have oplevet det, prøvede disse virksomheder – typisk for en del år siden – at etablere vikar bureauer for free lancere.

Som vi forstår det, er de eneste der er tilbage af disse, de såkaldte “agenter”, der har et udvidet samarbejde med ganske få – særdeles specialiserede – kollegaer, der nu bliver sendt verden rundt, i stedet for videre til den næste lokale reklamefilm.

Nu udlejnings central er parat til at leje dit udstyr ud

Der er nemlig – ikke længere – nok “reklamefilm med høje budgetter” til at de bedste kan “nøjes med” at arbejde her i landet.

I samme ånd, har vi her de sidste år år oplevet en heftig udvikling i forhold til “semi privat” udlejning.

Læs også  Hvis du er til en Premista 19-45 LF

De enorme mængder “relativt billigt udstyr” har betydet at – ganske mange – typisk små virksomheder, i stedet for – som i gamle dage – at leje dyrt hos datidens store udlejere, investerer i eget udstyr.

Dette står indimellem/ofte(st) stille, hvorfor dem med overkapacitet af udstyr har kastet sig ind i udlejnings branchen.

Noget de ( selvsamme ? ) start Ups har bemærket, hvorfor vi i disse dage oplever at endnu en af slagsen entrerer markedet.

Denne gang hedder størrelsen Jube.

Jube er i den forbindelse en genganger, der var igang for omkring 12 måneder siden.

Så stoppede det hele, og flere tænkte at de nok var taget videre.

Det er ikke tilfældet.

De har i stedet – i følge Adm. direktør Christian Wienberg – arbejdet på at forbedre deres platform, så den fungerer endnu bedre for deres kunder, altså dem der vælger at leje deres udstyr ud.

Nu udlejnings central er parat til at leje dit udstyr ud

Blandt forbedringerne lover Jube at der nu er “integreret forsikring”, der dækker udlejet udstyr, med op til 300.000 kroner.

Og at der er såkaldt NemID Validering af både brugere og kunder.

Det hele suppleres op med en “elektronisk lejekontrakt”, så ingen skal blive ærgerlige på vegne af den nærmeste svenske skov.

Slutteligt er Jube er udstyret med “et nemt udlejning- og bookingsystem”.

Som vi forstår det, har Jube– i den revitaliserede  – form været igang en måneds tid.

Læs også  Blackmagic Design nyt idag

Og som det kan opleves der, og på et par konkurrerende sites – der tilbyder lignende tjenester – er der bunker ( enorme bunker ) af udstyr til udlejning, der står og venter på at der skal produceres “et eller andet”.

Jube er dog den eneste udlejer der har kastet sig ind i en slags “foredrags virksomhed” også.

Det er således muligt at møde Manuel Claro i Husets Biograf den 4. maj forudsat at du er “medlem” i Jube.

Der er 65 pladser og det er gratis at deltage for udlejere ( 65 stk. )

Læs mere heromkring ( facebook )

Her Jubes forklaring på hvor let det er at leje ud for mindre virksomheder.

Lej Filmudstyr på Jube from Jube on Vimeo.