Danmon inviterer til klog dag

Nåede du ikke forbi NAB2019 i år er der godt nyt.

Danmon har nemlig netop åbnet op for tilmeldingen til PostNAB2019, der er tænkt som en dag hvor du bliver reelt opdateret på de produktnyheder der blev vist frem på NAB2019.

Da Danmon Group har åbent hele dagen, altså fra 08:30 til 17:00 vil det ydermere være muligt at møde konsulenter der rent faktisk kan fortælle dig hvorfor det kunne være relevant at opdatere dele af systemet til UHD eller IP baseret distribution.

I det hele taget går det ganske hurtigt for tiden.

På den ene hånd, skal der holdes øje med budgettet.

På den anden skal der holdes øje med udviklingen af alt fra “seerne” til “markedet”, og – helt sikkert – også en masse andet relevant.

Danmon inviterer til PostNAB2019 seminar dag - lær det hele på den halve tid

Som altid med Danmon Group/Soundware invitationer er der stillet an på Nybrovej 99 i Gentofte, nord for København.

Så skulle du have spørgsmål til agenturer du ved Danmon Group repræsenterer, eller – mere sandsynligt – til teknikker og den generelelle udvikling i alt fra infrastruktur til indsigt i alt fra “one Channel in a box”, til turn Key installationer.

Som vi er orienteret er det muligt at få det hele med, hvis du møder op, der den 22. maj.

Læs også  Så er der XAVC i din Telestream

Vi har fået invitationen som en mail, hvilket kan være fordi vi ( redaktionen ) tilhører en helt specielt inviteret gruppe.

Mere realistisk – da den røg i vores spamfilter – kan det tænkes at vi blot er en af de mange medier og kollegaer der har fået en invitation.

Har du ikke fået en, er det det muligt allerede nu at tilmelde sig her.

Husk at tilmeldingen er såkaldt bindende, hvilket du må tage op med den repræsentant fra Danmon Group der kontakter dig efterfølgende.

Vil du gerne vide mere på forhånd, kan du læse videre heromkring.

Hvor du også kan findes dagens program, der blandt andet byder på Audio over IP seminar, kablet vs trådløst intercom, MAM, QG og shared storage.

TV2 Øst ( TV  Øst ) har idag et virtuelt nyhedsstudie.

Det kommer Kasper Thor & Svend Ploug og gennemgår.

Dagen inkluderer også sidste nyt fra Ross Video, blandt andet nyt om videomiksere, infrastruktur, grafik, VS & AR, Robotics m.m. 

Sidst på dage kommer Paul Glasgow fra Marquis Broadcast Ltd. og taler om Media workflow & metadata håndtering. 

Dagen sluttes af med et oplæg/diskussion af Live transmission med Smartphone bonding på 3/4/5G netværk, eller via Omnistream.

De kloge der kommer og taler er Bjarne Lønborg og Selvedin Muminovic, fra Danmon.

Læs også  Grass Valley glæder sig til NAB2019

Det bliver med andre ord en dag fuld af information, der – som vi forstår det – bliver afbrudt af alt fra frokost til kaffe og andet, dagen igennem.