20 nye Bravia paneler fra Sony

Sony har netop sluppet deres 20 nye Bravia TV paneler, der er deres såkaldte “Professional Display” serie.

En serie der er udstyret med ( alle de nødvendige ) TV Tunere og Android 8.0 support.

Det betyder – konkret – at dem der investerer kan se med uanset om de ser med via kabel TV, via antenne eller via bredbånd.

Og nu hvor der er fuld support for Android 8 kunne man gætte på at det – måske – bliver muligt at investere i et “tilkøb” og se med via 5G, når det bliver muligt.

I alle tilfælde, med de her nye modeller, er der tale om OLED skærme, der for enkelte modellers vedkommende sågar er 8K modeller.

Eller rettere.

Sonys professionelle Bravia serie er netop blevet opdateret - flere lækre sager i bunken herunder deres første 8K TV

ZG9, er den eneste og den første 8K model fra Sony, der dermed er med blandt de første til at frigive et 8K panel, der derfor – vi kender ikke prisen – bliver heftigt dyrt.

Igen.

Sådan er det jo med den nyeste teknologi.

Thomas Issa, Corporate & Education Solutions Manager at Sony Professional Solutions Europe siger:

 -Our range of Bravia Professional Displays has always stood for exceptional picture quality, state-of-the-art design and innovative professional solutions – and this year’s line-up is no different, starter han og fortsætter.

Læs også  På Tour med Axon til IP land

 -Our extensive new offering – ranging from entry-level to high-end models – gives corporate, education and retail organisations unprecedented choice to find a display that meets their unique AV requirements and budget, without having to compromise on quality or functionality, slutter han.

Topmodellen er som pointeret ZG9, der er det første Sony 8K TV.

Og nu hvor dette panel ikke er “til alle”, skal du have brug for et 85 eller 98 tommers TV, før du investerer i dette.

Modellen tilbyder det til trods på en lang række potentielt relevante features som  “exceptional detail”, “HDR” og muligheden for intern opslallering til 8K via den indbyggede “X1 Ultimate chip”, der er så klog at Sony har fået bygget denne til netop ZG9 panelerne.

Denne tilbyder derfor en “dynamic contrast enhancer”, en “Super Bit Mapping HDR” og “Precision Colour Mapping”, med “the ability to automatically detect hundreds of objects and enhance their quality”.

Features de fleste bår slå fra, da TVet ellers ændrer billederne så meget at det – til sidst – ikke er til at holde ud at se på.

De lidt mindre “XG80/XG85” er så panelerne i XG8 serien, der – ligeledes – tilbyder 4K HDR kvalitet og en række “Pro Modes”, der – igen – har det med at ødelægge billederne.

Læs også  Tuxen og DPA Soundco er nu AV Group Denmark

Igen.

Det kan være at det er smart i nogle sammenhænge.

Denne serie inkluderer en række features målrettet “Signage” og “møde rum”, samt en “open API support”.

Serien kommer i modeller fra 43 til 85 tommer.

Lidt mere budget orienterede er så AG8/9 serien.

Her er der igen tale om en serie af OLED-baserede skærme. der tilbyder både skarpe og farverige billeder, forudsat originalen ( altså de billeder der hentes fra nettet, strømmen eller antennen ) er skarpe og farverige.

Der skulle være et indbygget “automation system”, en media player og et “meeting-room interface”.

Alle modeller har indbygget “TEOS Manage” features ( møde lokale features ) samt “workplace management solutions” og en indbygget “TDM Digital Signage solution”.

Det er muligt at integrere cloud baseret Signage og meget andet.

Der er ingen priser ude endnu.

Men vi er pænt sikre på at hovedparten af modellerne befinder sig i den tunge/dyre ende.

Her en promo fra lige omkring CES2019 for nyhederne.