Der skal cykles på TV

Er du til ældre mænd der langsomt messer sig igennem de gode lår på TV, er det nok ikke Eurosports dækning af Giro d’Italia du skal kigge på.

Der er det nemlig sporten det handler om, og de mange strabadser de mange cykelryttere skal igennem, før den bedste har vundet.

Det er med andre ord blev tid til Giro d’Italia, der kun kan findes hos en broadcaster, nemlig Discovery, der sender løbet på Kanal 5, Eurosport 1 og Eurosport Player.

Og nu hvor der er hele tre danske med, bliver der virkeligt noget at se frem til.

Starten, der går imorgen bliver så ellers dækket som du aldrig har set det før.

Der skal cykles rigtigt meget på TV denne sommer Giro d’Italia er det første af flere løb

I den forbindelse var vi lidt hurtige da vi skrev at der ikke vil være “gamle messende mænd” med hos Discovery.

Det bliver der så lidt alligevel.,

Denne gang i form af Bjarne Riis, Brian Holm, Thomas Bay og Jesper Worre, der omvendt ved mere om sporten end de fleste.

Både hver for sig og i særdeleshed tilsammen.

Kanal 5, Eurosport 1 og Eurosport Player lover uanset at de sender det hele, frem til den 2. juni hvor vinderen skulle være blevet fundet.

Som altid med sådanne begivenheder starter det hele på hovedkanalerne og flytter så ellers over på kanaler der har plads til de uendeligt mange timers TV.

Læs også  Discovery har søgt sendetilladelser i Tyskland

Bedst af lover Jacob Staehelin, Bjarne Riis og Jesper Worre at der kommer et “bredt udvalg af gæster” i studiet de næste mange dage, så selv den mindst interesserede kan se og blive det i en fart.

Og har du ikke adgang til TV kan du altid se med på eurosport.dk, hvor “dagens etape” også sendes.

Sportsdirektør Anders Bay siger:

 -Vi er som altid meget ambitiøse, når vi formidler de store sportsbegivenheder til danskerne, og vores dækning af Giro d’Italia bliver ingen undtagelse. Vi stiller med Danmarks mest cykelkyndige hold af værter, kommentatorer og eksperter, som koncentrerer sig 100 procent om løbet, dets udvikling og historierne fra feltet, starter han og fortsætter.

 -Vi har over de seneste år styrket vores cykeldækning markant, og er dem der sender flest cykelløb i løbet af året. Vi er derfor glade for at kunne give seerne en seriøs og solid dækning af årets første Grand Tour. Vi er sikre på, at både cykelkyndige og alle andre vil finde den interessant og underholdende, slutter han.

Løbet der nu er nået til den 102. udgave af Giro d’Italia starter denne gang med en enkeltstart i Bologna den 11. maj, og slutter med endnu en enkeltstart den 2. juni i Verona.

Kommentator Thomas Bay forklarer:

Læs også  Så er de håndholdte oppe i 4K Wireless

 -Mikkel Honoré får sit at se til med at skulle hjælpe både Elia Viviani til etapesejre og Bob Jungels til at køre klassement, og Christopher Juul-Jensen skal udelukkende koncentrere sig om at hjælpe en af løbets store favoritter, Simon Yates, til den samlede sejr. Matti Breschels hold har ikke en decideret klassementsfavorit, så det kunne godt tænkes, at han i løbet af Giroens første halvdel kunne få lov til at køre sin egen chance en gang i mellem, starter han og fortsætter.

 -Sidste års nummer to, hollænderen Tom Dumoulin er på grund af de tre enkeltstarter klar favorit. Men han får kamp til stregen fra Simon Yates, Miguel Angel Lopez, Primoz Roglic og ikke mindst det store hjemmebanehåb Vincenzo Nibali. Og som altid i Giro d’Italia vil der komme ryttere ind fra højre og blande sig. Det er altid et voldsomt åbent og underholdende løb, så man skal ikke kigge for meget væk, slutter han.