Endnu en bonded LTE rygsæk

Her på det sidste er der begyndt at dukke “helt nye” produkter op, sådan lidt på må og få.

Detaljen ser dog ud til at være at det hele er “lidt mindre tilfældigt” end mange måske gik og troede.

Det er – som eksempel – ofte den samme producent, der står bag produkterne, nemlig Vitec Group, der – som eksempel – også står bag Teradek.

Sidste nyt på den front er “Teradeks Bond Backpack”, der netop har været i brug hos “Surfline”, der er en streamer der bringer “surfer nyt” fra rundt om i verden, til alle dem der godt lige vil ud på den “rigtigt fede bølge” idag eller i næste uge.

Teradek har udviklet en rygsæk fuld af deres produkter hvori der kan bundles i op til 5x LTE kort

Surfline, der er baseret på Huntington Beach, California, har brug for hele tiden at kunne “sende” nyt om hvad der sker på den enkelte strand, hvorfor de – åbenbart – har investeret i en “Teradeks Bond Backpack”, der kan ( som navnet antyder ) bonde en masse LTE forbindelse, og på den måde give højere båndbredde og sikkerhed for at signalerne kommer igennem uden problemer.

Marc Beaty, Senior Video Editor at Surfline forklarer:

 -Live streaming has helped us drive high-margin, incremental ad revenue – along with grow our subscriber base across two important social platforms, YouTube and Facebook – while creating an enhanced surf-camera experience that reinforces the strength of the Surfline brand, slutter han og løfter dermed sløret for motivationen bag investeringen i en  Teradek’s Bond Backpack.

Læs også  Mens vi venter - kunne vi jo streame

Omvendt kan man jo mene at netop sådan en rygsæk ( eller alle andre rygsække der kan det samme ) er ret smart.

Surfing, og realtime billeder af bølgerne, er ikke ligefrem mainstream TV, og dem der vil ud og surfe er friske på at smide lidt gryn efter den bedste kanal, der kan vise hvor “bølgen” er henne.

Det er så ydermere muligt at sende andet end blot kedelige billeder af strande.

For når surferne så ankommer, og bølgerne er fede, kan man jo også bruge sin Teradek Bond Backpack til at live streame de fede billeder af surferne der laver de der funky moves ude på vandet.

Sportsgrenen har tidligere haft den udfordring at bølgerne ikke altid gør som de skal.

Og at det er pænt svært at afbestille en OB vogn med 16 kameraer, bare fordi vejret er blevet “noget andet”.

Derfor kan små “pakker” som en sådan rygsæk nu bruges til at streame fra.

Og hvis bølgerne alligevel gør som de skal, er der sikkert et par surfere der har nogle vilde kameraer med og et par 600mm f4, der kan bruges til at streame fra.

Rent teknisk er en Bond Backpack, en live streaming rygsæk der kan bundle op til 5 stk 4G LTE  kort eller modems.

Læs også  Stærkt nyt fra Atomos

Og da det hele så konverteres til “en enkelt pipeline”, kan signalet distribueres direkte til sociale platforme eller egne, hvor feeds kan gemmes bag betalingsmure og andet. ( via en ligeledes ny cloud tjeneste )

Som du har gættet det, vurderer Teradek selv at deres Bond Backpack er noget af det bedst i verden, blandet andet fordi løsningen er udstyret med fire Nodes, der forstærker de 4 indbyggede 4G LTE modem så de kan sende endnu bedre.

Teradek har ydermere udviklet en “cloud platform”, ( “Core” ) der distribuerer direkte til både Surfline.com og YouTube Live, så det faktisk er muligt bare at tænde enheden, hvorefter der streames, for eksempel mens der speakes hjemme fra. ( gætter vi på, da det ser sådan ud i videoen herunder, red. )

Som vi læser det hos Teradek er der tale om en ( op til ) 8000 dollars løsning, der streamer/Encoder i Real-Time i HEVC/AVC (H.265/H.264) i op til 4K(?). 

Lettere misvisende ser det ud til at hardwaren “kun” kan håndtere opløsninger op til 1080p60 i op til 30 Mbit/s, hvorfor det kan være at det kun er skyen der kan 4K. (?)

Det er muligt at læse mere om nyheden, her

, der – som vi er orienteret – end ikke blev annonceret på NAB2019.

Læs også  K5600 på vej med LED lys

Den er kommet efter NAB.

Her lidt nyt fra Surfline.