Tid til at prioritere vejret

TV2 har netop taget hul på deres nye fine vejr studie.

Og hvis du ikke har set det endnu, nu hvor vejret ikke er noget at tale om, kan du glæde dig.

Der er tale om en flot studie, der kommer til at sende netop så meget at det – nærmest – er ligegyldigt hvordan vejret rent faktisk er.

Historierne om vejret er netop så relevante, at det bliver det meste af oplevelsen.

Specielt nu hvor vejret kan opsummeres til koldt ( det meste af året ) og varmt i et par måneder, i perioden enkelte kalder for sommer.

TV2 har fået nyt vejrstudie der producerer vejret til hovedkanalen regionerne og News

Studiet der blev taget i brug den 13. maj, byder i den forbindelse på en masse vejrvært, i form af et styk Andreas Nyholm, der her på billederne laver en prøve på en regional vejrudsigt til TV2/Nord. 

Som du dermed kan gætte det, bliver vejrstudiet nemlig ikke kun et “nationalt TV2 vejrstudie”.

Det bliver også et regionalt TV2 vejr studie.

Folk der har været forbi Kvægtorvet, ved at Vejret indtil da, konkret i de sidste seks år, har levet i et “hjørne af nyhedsstudiet i Odense”, afbrudt af en kort periode i København ( under ombygningen af nyhedsstudiet ).

Ikke mere.

Nu har TV2 Vejret fået deres eget studie. 

Et studie der ligger ved Midtergangen på Kvægtorvet.

Læs også  Apple klar i marts 2019

Redaktionschef Peter Tanev, TV2 Vejret, siger:

 -Nogle vil mene, at det har mindre betydning, om man har sit eget studie, eller om man producerer hos andre. Vi er sikre på, at det har stor betydning både for vores medarbejdere og for produktet, at vi nu får vores helt eget studie, som er skabt ud fra TV2 Vejrets ønsker og behov, starter han og fortsætter.

 -Vi får nye muligheder for at bruge grafikken i vores formidling. Studiet er bygget til at formidle det, som virkelig betyder noget for danskerne, nemlig morgendagens vejr.

TV2 har fået nyt vejrstudie der producerer vejret til hovedkanalen regionerne og News

Rent fysisk er studiet en stor “bue formet skærm”, der bliver suppleret af forskellige former for 3D-grafik, der kan vokse ud af ( op fra ?) gulvet.

Andreas Nyholm der er ansvarlig for TV2 Vejrets grafik, glæder sig og siger:

 -Vi kommer til at lave nogle grafiske forklaringer, som ikke er set i danske vejrudsigter før. Vigtigt er, at vi gør det for at formidle vejret bedre – ikke fordi vi kan, slutter han og bliver suppleret af Peter Tanev.

Han siger:

 -I de seks år, hvor TV2 Nyhederne og TV2 Vejret har haft fælles adresse på Kvægtorvet, er det blevet endnu tydeligere for os alle, hvor meget vejret betyder for danskerne. Det er baggrunden for vores videre samarbejde, og det vil vi fokusere endnu mere på i vores formidling fra det nye vejrstudie, starter han og forklarer videre.

Læs også  Når man ser bort fra streaming

 -På storskærmen vil vi præsentere endnu flere billeder af det danske vejr – især seernes og brugernes egne billeder. Vi vil også gerne selv ud i danskernes vejr, og derfor er TV2s vejrbil, der kommer rundt i hele Danmark for at dække vejret, en vigtig del af vores samlede vejrdækning, slutter han.

Som pointeret er det planen at producere alle vejrudsigter til hovedkanalen, samt alle TV2 Regionernes vejrudsigter, samt vejret til News ( kun til aftenfladen, indtil videre ).

Der skulle blive introduceret en række nye vejrkort over de nærmeste par dage, der alle er special udviklet til studiet.