Zulu lukker lidt – på valgdagen

Her den 5. juni sker der ting og sager på Zulu.

Stationen mener nemlig ikke at du skal se TV den dag.

Du skal i stedet gå ud og stemme, hvorfor “Zulu lukker på selve valgdagen”.

Dog ikke mere end at stationen åbner igen klokken 20.00, hvor der så ellers bliver kastet en masse resourcer efter indholdet.

Stationen har således planer om at gentage deres succes fra tidligere, og skabe en valgaften der er specielt relevant for de “yngre seere og brugere”.

Aftenen starter således med “Natholdet – Zulu Valgspecial”, der som du har gættet det, bliver  “Danmarks sjoveste valgdækning, mens resultaterne tikker ind”.

TV2 Zulu lukker frem til klokken 20 på valgdagen - ideen er at deres unge seere skal ud og stemme i stedet for at se Zulu

Kanalchef, Sune Roland Jensen, glæder sig allerede og siger:

 -Det vigtigste 5. juni er, at vi alle sammen stemmer – og det gælder både for Zulus seere og medarbejdere. Der bliver ikke noget “Beverly Hills 90210”, “Venner” eller “Dybvaaaaad!” at hygge sig med i sendefladen, som der plejer, for vi vil inspirere vores seere til at komme ud og sætte deres kryds, understreger han og suppleret med et:

 -Stem amok derude og ha’ en fest med demokratiet!

Og nu hvor zulu så ellers kaster sig ud i en “Natholdet”-valgaften med Anders Breinholt, er der jo ikke meget andet at gøre end at glæde sig til “masser af gæster i studiet” og alt det andet der er med i det format.

Læs også  TV2 vandt valget blandt TV folk

Sune Roland Jensen forklarer videre:

 -“Natholdet” og Anders Breinholt vil igen lave Danmarks sjoveste valgaften. Sidste gang var ’Natholdet’s folk de første, der – inden andre medier – fik Lars Løkke Rasmussen i tale på valgaftenen. Jeg er sikker på, at dette års Zulu-valgaften igen bliver både tankevækkende og underholdende, slutter han.

Zulu forventes i den forbindelse at fortsætte godt ind i valg natten, hvis det bliver relevant.

Anders Breinholt, der allerede er indskrevet som en del af TV2s valgdækning, som en af værterne på Valgfolkemødet på Kvægtorvet, glæder sig naturligvis hvilket bliver understreget i Anders Breinholts og Anders Lund Madsens 13 ( stk ) “Anders & Anders”-podcasts med partilederne, der løbende kan opleves ( eksklusivt ) på TV2 Play.