Sonys Ci Media Cloud vokser

Sidste nye kunde på Sonys Ci Media Cloud, ser ud til at hedde SnapStream.

Størrelsen ser ud til at have besluttet sig for at melde sig ind i flokken af firmaer der kan bruge Sonys Cloud tiltag til noget.

Indtil videre har de  -som vi forstår det – valgt at investere i “Direct Integration”, der betyder at SnapStream via Sony’s Intelligent Media Services har købt sig til fuld integration med Media Cloud platformen der byder på “recording, search, clipping, monitoring og compliance”.

Med andre ord netop det som SnapStream og deres brugere havde brug for.

Sony har fået nye venner Snapstreams kunder vælger CI Media Cloud

Blandt de features SnapStream nu kan tilbyde er “TV clips” direkte fra SnapStream til et ( vilkårligt ) Ci Workspace, hvor det enkelte klip kan indgå i hvilken som helst produktion, i alt fra samme opløsning til andre former for workflows, øjeblikkeligt.

Blandt de features, der efter sigende skulle have været vigtigt for SnapStream, er løsningens evne til at kunne håndtere “key metadata”, der giver en masse fordele i forhold til at søge på tværs af forskellige platforme.

Oplagte features som  transcoding, Auto-QC og Speech-to-Text transcription ( sikkert stadig kun engelsk til tekst ) er naturligvis en del af pakken, der er med til at gøre Sony’s Intelligent Media Services, netop så interessant.

Rob Hedrick, director of broadcast operations and supervising producer for the National Hot Rod Association, siger:

Læs også  Bliver FX6 et FF kamera

 -The SnapStream and Ci Integration is a terrific win for our team, starter han og fortsætter.

 -The ability to clip material from SnapStream and have it readily available in our Ci cloud library to be used in post-production really streamlines our workflow. The NHRA moves faster than any other sport in the world and being able to acquire material at the same speed is incredibly valuable for our content team, slutter han og bliver suppleret af Theresa Alesso, Pro division president, Sony Electronics.

Hun forklarer:

 -This ( udviklingen af produktet ) is a direct result of listening to our collective customer base, starter hun og fortsætter.

 -Ci Workspace is all about professional media collaboration. With this integration, collaboration now extends beyond our product to let our customers work the way they need to using the tools they love, slutter hun.

Rakesh Agrawal, CEO of SnapStream Media er også glad.

Han siger

 -When several SnapStream customers asked us to add support for Sony Ci Media Cloud, we got on the task, starter han og fortsætter.

 -Sony made it easy to build the integration, providing clear documentation and timely developer support. And now that the Sony Ci – SnapStream integration is shipping, we’ve made the daily TV clipping workflows of Sony Ci and SnapStream users more seamless and effortless, slutter han.

Læs også  Canal Digital og Viasat Consumer bliver til Allente

Vil du vide mere om SnapStream, der er et Houston-baseret software firma, der skriver netop software til “TV workflows”, kan du læse videre heromkring.

SnapStream leverer blandt andet løsninger til at kunne “record TV”, “search TV”, “create TV clips”, “post TV clips to Twitter” eller Facebook og til at “monitorere TV for compliance”.

Af kunder kan nævnes: CBS, The Daily Show, Last Week Tonight, Samantha Bee og the U.S. Senate.

Vi ved ikke om de har kunder i Europa.