Trådløse Production monitors

SmallHD bliver da bare ved med at smide heldige nye monitorer på markedet.

Sidste nyt i den forbindelse er deres nye 13 og 17 tommers Production Monitors, der til forskel fra alle andre, er født med “Integrated Teradek Receivers”, hvilket – kort fortsalt – betyder at det er muligt at se med, når produktionens heldige billeder bliver skabt.

Helt uden de sædvanlige problemer med ledninger.

Som vi forstår det, spiller nyhederne med alt Teradek der hedder noget med 500, 1000, eller 3000 Bolt.

Og da det naturligvis er i herlig HD 1080P, har du gættet det.

Det er fint nok til selv kritiske instruktører og DITs der kigger med.

2 nye trådløse Production Monitors fra SmallHD - begge baseret på Teradek Sidekick teknologi

Og så er de jo oplagt nok super meget heldigere end den 5-7 tommers monitorer mange tidligere har været nødt til at kigge på, på optagelser, hvor der – som eksempel – ikke har været hus strøm.

Nyhedernes fulde navne er – oplagt nok – The 1303 HDR BOLT Sidekick og The 1703 P3X BOLT Sidekick, der dermed ser ud til at understrege at det er muligt at have flere monitorer “på samme linie”, da der er tale om sidekicks og ikke “modtagere”.

Det betyder derfor at ( resten af ) produktionen ikke behøves kigge instruktøren over skulderen mens hun føler sig igennem en produktion, der blot lige mangler at der bliver stillet skarpt.

Læs også  Sony investerer i MPEG-H 3D audio

Nyhederne er – ydermere – ret heldige i forhold til et par andre detaljer.

The 1303 HDR Bolt Sidekick er født med et 1500 nits 1920×1080 10 bit color panel, der kan vise ( det siger vel sig selv ) 100% af Rec. 709, nu hvor det også kan vise HDR.

Den underliggende opløsning er 170 pixel-per-inch, hvilket faktisk er en bedre opløsning end 17 tommeren der “kun” har en opløsning på 133 pixels-per-inch.

Den større model, The 1703P3X Bolt Sidekick er omvendt en 100% DCI-P3 color gamut monitor, der ligeledes kan håndtere 10 bit color dybde.

Denne er omvendt “kun” en 1000 nits monitor, hvilket omvendt må formodes at være mere end nok til selv krævende instruktører.

Begge er født til at kunne håndtere SDI og HDMI (ud).

Da det er “ud over” den trådløse tilgang, er der her virkeligt noget at tage fat i, da der også er 1 HDMI og 2 SDI outputs.

Nyhederne er født sådan at der er ikke er forskel i “tid” mellem SDI og HDMI, hvilket er ret heldigt, da der rent faktisk godt kan være lidt forsinkelte mellem sådanne forskellige signal typer.

De kan begge drives af et batteri.

Folk der er inde i SmallHD, kan glæde sig over at de begge er udstyret med nyeste version af OS3 softwaren, der betyder at det er muligt at se alt fra HD Waveform, Vectorscope, False color eller bruge dem som  Focus Assist/Peaking. Bedst af alt kan begge Anamorphic De-squeeze, Framing Guides, ganske som det er muligt at loade et ubegrænset antal 3D LUTs via SD kort.

Læs også  Blackmagic brager igennem lydmuren igen

Priserne starter ved 5499 dollars, og ender på 5699 for den store.

Dem kan læse mere heromkring.