DRTV streaming er hemmelig til imorgen


DR har netop inviteret hele pressen til at kigge forbi her imorgen, hvor vi kan få at vide at DRTV, ikke længere er DRTV, men på vej til at blive “det nye DRTV”.

Og selv om at det blot er et gæt, kunne det tænkes at det er gået op for DR at der skal være noget “eksklusivt” på denne platform, før at målgruppen kigger forbi.

Det gør de nu nok allerede.

Bare ikke nok, ser det ud til at DR mener.

Heldigvis er det – i den forbindelse – heller ikke særligt slemt.

DRTV bliver helt ny og lidt til - efter sommerferien - det er muligt fra imorgen at finde ud af hvordan

Det er fortsat kun “flere og flere danskere”, der streamer “TV indhold digitalt”, hvilket – kunne misforstås – som om at dem de skriver om, “bare” ser DRTV digitalt og altså ikke som flow.

Det er – selv om at det nu ikke er det DR skriver – nok tilfældet.

I hvert fald så meget at det nu er “hvet tredje dansker mellem 20-29 år der slet ikke har et tv-apparat i husstanden”

Og hvordan skulle de så kunne se TV, ser DR ud til at have tænkt videre.

Heldigvis har de jo så det gamle DRTV, som mange unge efter sigende bruger.

Det er dog enten ikke nok, eller “forkert”, hvorfor vi alle – i morgen – kan få at vide hvad det nye DRTV, er for noget.

Læs også  Du sparer 574 kroner i 2020

Den officielle forklaring er – indtil videre – at DR ønsker at “være på forkant med denne udvikling i medieforbruget”, hvorfor “DR efter sommerferien lancerer en helt ny version af sit streaming tilbud DRTV”.

Der vil dog allerede i næste uge være en “forpremiere-version af det nye DRTV” ( online ?) hvor dem der vil, kan “se og prøve streaming tilbuddet, inden den endelige lancering”.

Så hvis du vil med til premieren skal du altså vente til efter sommerferien, med mindre at du kigger forbi fra engang i næste uge.

Der møder du dog ikke det nye DRTV, men derimod det – næsten nye – DRTV, da der – som DR så inderligt pointerer – kun vil være tale om en “forpremiere-version” af det nye DRTV.

Tiltaget må omvendt ligge DR meget på sinde, da selveste underdirektør Mikkel Müller og digital chef Michael Arreboe er hentet ind til at “præsentere det nye DRTV”.

Og nu hvor de har planer om at fortælle “hvilke nye funktioner brugerne kan forvente”, burde vi måske tage forbi.

Der kommer sikkert også nogle kendte.

Igen.

Vi tager chancen og læser DRs PM, når den kommer 10 minutter inde i pressemødet, da sådanne jo som regel er skrevet før selve festen.

Læs også  Oscarvinder bag HBO serie

Hør mere imorgen. ( or not )