Go’ aften Danmark er ude

Når du fra engang i august tænder for TV2, kan du glæde dig til at møde Jes Dorph-Petersen, Petra Nagel, Abdel Aziz Mahmoud og Natasja Crone.

De har alle “fået et nyt job”, i hvad TV2 kalder for et aktuelt talkshow.

Som du har gættet det er planen at få flere til at se lidt mere TV, i selskab med værter de værdsætter.

Derfor bliver der dagligt nu ( snart ) sendt et nyt format klokken 17.20 og igen klokken 18.25.

Enkelte må have bemærket at det jo ellers er der hvor TV2 i dag sender “Go’ aften Danmark”.

TV2 lukker Go aften Danmark og erstatter det med et værts-par båret aktualitets format - der måske ender med samme navn

Derfor falder du sikkert ned af stolen, når vi kan løfte sløret for at dette nye talkshow , kommer til at hedde “Go’ aften Danmark”.

Med mindre at TV2 finder på noget andet ( det er åbenbart ikke helt på plads endnu ).

Planen er – igen – ikke specielt overraskende at hver dag får sit eget værtspar, der bliver Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud eller Petra Nagel og Jes Dorph-Petersen.

TV2 redaktør Henriette Ladegaard-Pedersen forklarer:

TV2 lukker Go aften Danmark og erstatter det med et værts-par båret aktualitets format - der måske ender med samme navn

 -Det er i meget høj grad værternes personligheder, skarphed, humor og nysgerrighed – og den dynamik, som er så stærk hos netop disse to værtspar – der skal kendetegne TV2s nye aktualitetsshow. Vores værter er undersøgende, undrende og udfordrende, når vi hver aften vender dagens talk of the town-emner. Værterne vil prikke til seernes og deres egen tvivl, og de siger højt, hvis de selv ændrer en fastlåst holdning. Men seerne vil aldrig være i tvivl om, at værterne står på solid og sikker journalistisk grund, starter hun og fortsætter.

Læs også  EISA Priser til Canon

 -Vi har mange tanker og gode ideer, men vi er ikke færdige med at udvikle på formatet endnu. Det eneste, vi er helt sikre på, er, at vi har samlet det helt rigtige værtshold til opgaven, og sammen med dem ser vi frem til at udvikle formatet hen over sommeren, slutter hun.

Abdel Aziz Mahmoud supplerer:

 -Jeg savner for tiden fjernsyn, som kan samle os. Noget, man kan tale med sin kollega eller mor om næste dag. Vi vil forsøge at lave tv, hvor man tydeligt kan mærke live-nerven, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle det, starter han og fortsætter:

 -Som nyhedsmenneske, der primært har lavet reportager de seneste år, prikker det i mig både at skulle sende direkte og at skulle sidde ved siden af en erfaren og troværdig kapacitet som Natasja Crone. Jeg kan næsten ikke være i mig selv.

Sjovt nok glæder Natasja Crone sig også.

Hun siger:

 -Jeg glæder mig enormt meget til samarbejdet med min nye makker Abdel. Jeg tror, at vi sammen kan skabe god stemning i danskernes stuer og samtidig give seerne et overblik og en ny vinkel på dagens aktuelle emner. Jeg er utroligt stolt og glad for, at TV 2 har bedt mig om at være en del af en ny satsning på aktualitetsområdet, slutter hun.

Læs også  TV2 starter Årgang 0 forfra

Petra Nagel glæder sig også og siger:

 -De seneste år har jeg zoomet ind på min egen navle og lavet TV om følelser. TV2s nye aktualitets-talkshow skal selvfølgelig også have følelse, nerve og nærvær, men det bliver en dejlig udfordring for mig at skulle fortælle historier, som ikke tager udgangspunkt i mig selv, men i, hvad der sker omkring os, fortsætter hun.

 -Jeg glæder mig til at sidde i et studie og lave hammergodt og velfortalt live-TV til danskerne. At selveste “Mr. News” skal sidde ved min side og få os sikkert i havn, er utroligt betryggende. Selvom jeg nu også tror, at jeg kan lære ham lidt om, hvad der rører sig derude, slutter hun.

Jes Dorph-Petersen slutter værts følelserne af:

 -Det fungerer rigtigt godt for mig og skaber masser af dynamik og humør, når vi kan hjælpe, udfordre og drille hinanden ( siger han om Petra Nagel, red. ) i forbindelse med vores indslag og interviews, slutter han og når lige at nævne at han “”ser frem til at få en ung kollega, som ikke synes, at Youtube er mærkeligt”.

Det er ukendt hvem der skal producere formatet.