Streamere kan nu tilbyde 4K multistream

Nu hvor der hele tiden sker noget med de der båndbredder ude på det der Internet, er det da heldigt at producenter af hardware, som Matrox, har lyttet til vandrørerne.

Interesserede kan derfor glæde sig til en heftig opdatering af denne producents Maevex 6100 Series Enterprise Encoders.

De kan nemlig meget mere nu, og det i herlig 4K kvalitet, sågar i dual eller quad -4K, hvis du har brug for at sende op til 4 forskellige 4K signaler afsted.

Blandt de nye features er support for HLS, IPv6, fMP4, og MOV, der – igen – er blevet suppleret med support for multi-channel streaming og ditto recording.

Hvor vil du streame hen og i hvilket kvalitet - Matrox viser vejen også for op til 4 kanalers multistrøm

Opdateringen der netop er blevet vist frem på InfoComm2019, betyder blandt andet at store virksomheder, der streamer meget – for eksempel – både internt og en smule eksternt, kan overgå til IPv6 addressing, og på den måde være på den absolutte forkant, længe før alle andre.

Og nu hvor der både er support for fMP4 og MOV, kan der optages og afspilles filer i stort set alle formater, herunder multistrøms fil formater.

Der er selvfølgelig indbygget LAN, WAN, og auto “detect”, for hvilke formater der skal streames i.

RTSP, RTP, MPEG2.TS, RTMP, og SRT, er med andre ord nærmest blot et klik væk, før du streamer til millioner af seere.

Læs også  PT-RQ25K vejer kun 35 kilo

Selv om at båndbredden vokser, i vores del af verden, er det jo ikke tilfældet alle steder.

Derfor er der nu indbygget support for “adaptive bitrate streaming”, der kan HLS.

Og nu hvor der jo findes virksomheder med afdelinger sådanne steder, er der også indbygget support for on-device encodning af multi-channel HLS streams, så der kan sendes flere “kanaler” afsted, samtidig.

Ron Berty, business development manager, Matrox Graphics Inc siger:

 -Matrox Maevex 6100 Series encoders continue to make video capture, streaming, and recording easier and more effective for enterprises of all sizes, starter han og fortsætter.

 -Organizations are placing a tremendous amount of value on building, sharing, and storing data and content. With these latest updates, Maevex encoders ensure that highly-produced rich-media content is being delivered worldwide—at the lowest possible cost, at the industry’s very best quality, latency, bitrate utilization, and reliability possible, slutter han.

Vi har ingen anelse om priser, og hvor de specifikke forskelle er fra model til model.

Det kan du dog med garanti finde ud af ved at besøge Matrox Graphics Inc.

Det gør du her.