TV2 viderudvikler egne apps

Play kommer på ny app, til både iPhone og Android.

Er du fast bruger af TV2 Play, kan det tænkes at du har været lettere forvirret, bare en enkelt gang eller to, her på det sidste.

Heldigvis er det ikke rigtigt din skyld, da denne app ikke altid har fungeret helt perfekt.

Det har TV2 nu gjort noget ved, og lover at den nu gennem redesignede app, der er bygget om “helt fra bunden af” kan alt det du ikke lige vidste at du manglede, og lidt til.

TV2 udvikler brugeroplevelsen via en opdatering af deres TV2 Play app

Planen er ydermere at give “en forbedret brugeroplevelse”, samt et “nyt look & feel”, der – forresten – er en del af en plan “mod et mere personligt TV2 Play”.

Fokus er i den forbindelse “Content Discovery”, der skal sørge for at “brugerne har letterede ved at finde alt det gode indhold fra TV2”.

Blandt de andre nyheder i den forbindelse er at Play jo tilbyder en masse nyheder og aktualitet.

Og det vil den nye app så ellers til at fokusere på.

Som TV2 skriver det, vil “Danskerne gerne holde sig opdateret og have overblik over de væsentligste nyheder fra TV2”, hvorfor TV2 vil tilbyde “lettere” adgang for deres kunder til dette indhold.

Læs også  Kameraerne skal afsprittes

Noget der også gælder TV2s dokumentarer, der ligeledes ( delvist/helt ?) vil kunne findes i den nye ( i appen ) sektion, der har fokus på nyheder og aktualitet.

Menuer er ligeledes blevet opdateret, ganske som billederne nu også bliver større, hvilket alt sammen skulle være med til at give en “mere logisk” brugeroplevelse.

TV2 udvikler brugeroplevelsen via en opdatering af deres TV2 Play app

Og så kommer der en “Udforsk-sektion”, der bliver introduceret med denne nye app.

Her er det meningen af brugerne kan “gå på opdagelse i TV2 Plays indhold via filtrering eller søgning”.

På samme måde kommer der nu også en “I gang med at se”-funktion, der – som du har gættet det – husker den enkelte kunde på hvad de tidligere har været igang med at se.

Så de kan få set det færdig.

Som TV2 pointerer det, er det en del af “vejen til at gøre Play til en personlig oplevelse”.

TV2 har planer om løbende at tilføre flere funktioner over tid, herunder adgang til ( flere ) programmer, eksklusivt indhold og flere snigpremierer.

Det er muligt at læse mere her.