Discovery forlænger Superligarettigheder frem til 2024

Folk der var ved at blive bange for at de ikke kunne komme i nærheden af Superligaen, de næste par år, kan ånde lettet op.

Nent Group og Discovery han nemlig forlænget deres aftale frem til 2024, hvilket ser ud til at betyde at det hele er “business as usual”, her fra 2021 til 2024, nu hvor forhandlingerne med Divisionsforeningen om rettighederne er helt på plads.

Som tidligere fastholder Discovery deres 2.- og 5.-valg af ugens kampe, på sigt suppleret med “flere rettigheder i markedet”.

Anders Antonsen, Nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, siger

Folk der ser Superliga på Discovery kan glæde sig til en del år mere - aftale på plads frem til 2024

 -Vi er meget glade for at vi har forlænget aftalen. Superligaen er hjerteblod for os og vores seere, så vi glæder os til også fremadrettet at give de danske fodboldfans store kampe og uforglemmelige øjeblikke fra en Superliga i rivende udvikling, starter han og fortsætter.

 -Vores dækning af Superligaen kommer også fremover til at være præget af stærk faglig tyngde. Vi kommer til at fortsætte dækningen med den store kærlighed til sporten og det ekstremt vidende og professionelle hold, vi har bygget op omkring vores mange rettigheder. Her tænker jeg ikke mindst på vores eksperter med blandt andre Morten Bruun, Brian Laudrup, Lars Jacobsen, Thomas Gravesen, Mikkel Bischoff og Flemming Povlsen, slutter han.

Læs også  FilmLight afholder colour masterclass

Christian Kemp, der er CEO i Discovery Networks Danmark, er også glad.

Han siger:

 -Vi står allerede rigtig stærkt på fodbold fra Danmark og Europa. Som hjemmebane for det danske herrelandshold og med rettigheder som Nations League og Europa League, har vi en stærk portefølje af fodboldrettigheder. Samtidig passer Superligaen godt ind i vores Nordiske fodboldrettigheder, hvor vi i Sverige og Norge også har rettighederne til landenes bedste fodboldligaer, starter han og fortsætter.

 -Vi går altid målrettet efter den bedste sammensætning af de stærkeste sportsrettigheder. Vi har lige nu rettighederne til både OL, PGA Tour, alle tre Grand Tours og tre af de store Grand Slams for bare at nævne et udvalg. Kombineret med vores mange fodboldrettigheder illustrerer det tydeligt vores høje ambitionsniveau. Vi er en global spiller med helt andre muskler end vores konkurrenter, og kommer også fremover til at gå efter de store rettigheder, som er tilgængelige, slutter han.

Ovre hos Nent er de også tilfredse.

Herfra siger Anders Jensen, NENT Group President og CEO: 

 -This agreement takes our support of Danish football beyond 25 years and again demonstrates our focus on successful long-term partnerships. Year in and year out, we work together to innovate and deliver even more exciting experiences to fans across the Nordic region. We share Denmark’s passion for football and will ensure the best and broadest coverage across our streaming services and TV channels, slutter han og bliver suppleret af Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport.

Læs også  Mere retro TV

Han siger

 -Danish football is in great shape, and the changes to the Superliga format, together with the clubs’ ongoing investments in infrastructure and talent, will make the upcoming seasons even more thrilling. Our goal is to continue hitting the net when it comes to the quality, insightfulness and reach of our coverage. We look forward to another five years of close and successful partnership, slutter han.