De sejeste vinder Esee prisen

Nu er det snart lige så længe siden at Esse prisen har eksisteret, som en god del af dem der vinder den har “bag ørerne”.

Eller rettere.

Man skulle tro at dem der vinder priserne har – tæt på  – 17 års erfaring, nu hvor det er 17. gang Esee prisen uddeles på Medieskolerne.

Det der ikke tilfældet.

Det er derimod bare de bedste af de bedste der vinder denne pris.

her handler det nemlig om faglig indsigt.

Nils Anton Gyde Jensen er supersej til teknik - så han vandt esee prisen
bertel@stokholm.dk

Og selv om at Nils Anton Gyde Jensen fra TV2 Danmark, helt sikkert ikke har 17 års erfaring fra branchen, kunne man let forledes til at tro det, med alt det han ved.

Kim Gude, der partner i netop Esee og med indstifter af den fine pris, siger:

 -Uden at være ude på at fornærme nogen, så oplever vi som forhandler at der ind imellem er et noget svingende vidensniveau blandt vore kunder. Og i en evigt foranderlig verden, hvor teknologierne er i konstant udvikling, er det bedste udgangspunkt for en frugtbar relation mellem vore kunder og os, at begge parter har så godt et vidensgrundlag som muligt, når der skal vælges imellem forskellige løsninger, starter han og fortsætter.

 -Vi håber med prisen at vi er med til at give vores lille bidrag til, at de kommende generationer af professionelle branchefolk også har fokus på, at det kreative håndværk fungerer bedst, når det hviler på en solid viden, slutter han.

Læs også  DPA hænger ud på Mars

Som du vil have bemærket det, er  Nils Anton Gyde Jensen ikke en professor fra en fjernt TV universitet, men derimod en FTP-elev, der har lært det meste – og lidt til – på TV2 Danmark, hvor han stadig er elev.

Rektor Max Jørgensen er som altid ikke et sekund i tvivl om “hans elevers” ekstreme indsigt i teknik og alt det andet FTP elever ved det meste om.

Han siger:

 -Det kommer nok ikke bag på nogen, at vi på en fagskole vægter at eleverne har en substantiel faglig viden. Derfor er vi meget taknemmelige for, at en seriøs leverandør har stillet op til at indstifte denne pris, slutter han og blinker kækt til faglærer Jakob Neister, der er manden der overleverer den gode nyhed til Nils Anton Gyde Jensen, der for fremtiden kan “filme” med en “smart-phone gimbal”, der såmænd ikke er specielt langt væk fra en potentiel virkelighed, nu hvor telefonerne bliver bedre og bedre, suppleret med stadig højere båndbredder til de små.

Og som vi har set det flere gange, bliver telefoner jo allerede brugt til broadcast.

Blandt andet når der ikke er tid til at skaffe en SNG vogn, ude i verdens brændpunkter.

Medieskolerne hvor Max Jørgensen er Rektor, er stedet hvor alle de kloge og smarte nye kollegaer bliver uddannet.

Læs også  IBC Digital tryller videre

Så sig hej til Nils Anton Gyde Jensen, næste gang han banker på jeres dør.

Der kan vist ingen tvivl herske om at han kan “sit shit”, og lidt til.