Waoo prøver med Mit Waoo TV

Telcoerne der distribuerer TV kanaler, har det hårdt.

Forbrugerne ser ud til at have besluttet sig for at skære ned for flow TV forbruget, og overlade dette til en bestemt del af befolkningen.

Heldigvis er Waoo parat med en ny oplevelse til de kunder, der fortsat kigger med. ( og endnu en en streampakke se nederst )

Her fra idag kan disse således få deres “personlige indgang til TV oplevelserne”, i form af “Mit Waoo TV”, der er en personlig velkomst side, hvor vaner og andet er “lagret” så den enkelte forbruger lettere kan komme igang med at se TV.

Waoo tager i dag hul på en fremtid med et personificeret TV forbrug - Mit Waoo TV går i luften samt en ny streampakke

Waoo selv forklarer at deres kunder “kan se frem til en mere personlig brugerflade med forslag og anbefalinger, der afspejler såvel kundens tv-vaner som tv-pakkens indhold”, hvilket – måske – ligner en udvikling, men som – vel sagtens -er det samme som Netflix har tilbudt her de sidste 10 år.

Uanset om det er tilfældet, åbner de op for nyheden idag, hvorfor kunderne kan se frem til ( en eller flere ?) bruger flader, der blot kræver at de logger ind.

Det er uklart om hvert familie medlem får deres “egen side”, eller om det kun er den enkelte husstand, der får en.

Uanset hvad, vil “Mit Waoo TV” være det som kunderne ser, når de tænder for deres TV her fra idag.

Læs også  Waoo fik 44K nye TV kunder

Og blandt de features kunderne kan se frem til, er blandt andet “kundens egne optagelser i Cloud Record”, samt de foretrukne “udsendelser på flow TV”, samt “TV Arkiv” og de nyeste titler i Waoo Bio og FilmFavoritter, som Waoo videre skriver det.

Motivationen i følge Waoo, er at: 

 -TV-forbruget får en mere og mere individuel karakter, og det er det, vi gerne vil understøtte”, i følge adm. direktør Jørgen Stensgaard.

Han fortsætter:

 -Mit Waoo TV er vores første skridt i retning af at samle, anbefale og fremhæve indhold, der retter sig mod at inspirere den enkelte kunde, slutter han.

Faste kunder i den butik, kan ydermere se frem til “en ny arkiv-funktion med adgang til de seneste syv dages udsendelser på flow-tv”.

Waoo tager i dag hul på en fremtid med et personificeret TV forbrug - Mit Waoo TV går i luften samt en ny streampakke

Arkivet skulle blive inddelt i kategorier, så den enkelte kunde lettere kan finde frem til “nyhedsudsendelser, sport og film”.

Denne funktion vil – i første omgang – kun være mulig på TV Boks (fra version 7410).

Senere skulle lignende features komme til web, app til mobil og tablet.

Denne del af udviklingen skulle komme efter “sommerferien”, der burde betyde at det hele fungere engang i august/september.

Endnu senere kommer de samme tiltag også til Apple TV, så dem med en sådan boks ( i stedet for TV boksen (?), også kan få glæde at disse nye features.

Læs også  Waoo kunder får Amazon Prime Video

Tiltaget bliver slutteligt fulgt op med et par nye streamtjenester, der kan købes “bundlet”, eller som en pakke.

Disse, der er indeholder TV2 Play Basic samt Viaplay Film og Serier, samt Min Bio og Dansk Filmskat er dermed en pakke til de film og serie -glade voksne samt deres børn, der i “Min Bio” og i Dansk Filmskat kan se både nye ting til børn, samt indhold deres bedsteforældre var glade for.

Blandt de titler som Wao selv fremhæver er ( mere end ) 1000 film og serieafsnit med Bamse, Rasmus Klump, Byggemand Bob, samt “danske filmklassikere”.

adm. direktør Jørgen Steensgaard, fortsætter:

 -Forbrugerne har taget godt mod den første streamingpakke, som vi introducerede i marts. Det er især fordelen ved at kunne samle sine medieindkøb ét sted, som tiltrækker kunderne. Derfor udvider vi nu med en større pakke, og vi forventer at kunne tilbyde flere nye streaming-tilbud senere i år, slutter han.

Prisen for pakken bliver introduceret til 199 kroner om måneden der fra janaur 2020 stiger til 249 kroner om måneden.

Tilbage i marts kunne Waoo kunder nøjes med at købe TV2 Play Basic og Viaplay Film og Serier i en anden pakke til 149 kroner om måneden.

For at kunne købe adgang til disse pakker skal der i forvejen være købt et abonnement på Waoos fiberbredbånd, der starter ved 319 kroner om måneden for en realistisk hastighed.

Læs også  Content driver markedet