Nyt Søren Rasted show på Zulu

Når Zulu lukker dørene op for “Comedy Galla”, der ender med at kunne opleves både på Zulu og på Play, her på søndag, bliver det med Søren Rasted som vært.

Rasted løfter i den forbindelse sløret for at han er “fast seer” af showet og at han ikke var den mindste smule i tvivl da kanalen tilbød ham jobbet som vært.

Han siger:

Zulu slutter årets Comedy uge af med et kæmpe show der bliver sendt på Zulu

 -Jeg elsker det her show. Det er faktisk det, jeg allerhelst har villet være vært på de sidste ti år. Og jeg glæder mig til at komme i gang med det show, vi har arbejdet så hårdt på de sidste seks måneder, starter han og fortsætter.

-Jeg kan bedst li’ Comedy, der rykker noget ved mig. Det må gerne været lidt hårdt og sætte tanker i gang. Jeg synes, vi har fået lidt berøringsangst i Danmark. Derfor er Comedy vigtigere end nogensinde; for gennem Comedy kan man give en tung eller svær situation et nyt perspektiv, forklarer han videre.

 -Jeg synes, man kan grine af det meste, men det handler ikke om at krænke nogen. Vi skal behandle hinanden godt. Heldigvis er vi blandt komikere og musikere, der er gode til at tage pis på sig selv, slutter han.

Kunder der vil være med på forreste række kan allerede nu (?) købe billetter til showet, der bliver optaget sidst i August og sendt den 1. september.

Læs også  Zulu hjælper de kendte

Som tidligere er selve showet så ellers en kulmination af mere end 150 ( Comedy ) shows, der bliver afholdt i København og Aarhus.

“‘Zulu Comedy Festival” er med andre ord netop dette, altså en festival, hvor alle der interesserer sig for Comedy, kan se alle deres helte, og grine i det uendelige i ugen op til og efter showet over dem alle. Det vi alle kan se på TV.

Blandt de mange oplevelser som dem der vil, kan se frem til, er Jonatan Spang, der “vender tilbage til rødderne –  efter fire år – med onemanshowet Typisk”.

Melvin Kakooza er frisk med “Early Late Night Show”, som Zulu sender live den 3. juli.

Er du mere til “De Håndplukkede”, kan du opleve deres Danmarksturné ende på Bremen Teater i København.

Impro, der stadig er stort i KBH, fylder efterhånden også mere i resten af landets comedylandskab.

Noget der kan opleves ved at se “Impro med Thomas Warberg & Brian Lykke”, samt impro-gruppen UHA!”.

Du kan også komme til at grine med Martin Nørgaard, Torben Chris, Lars Hjortshøj og Thomas Warberg, der alle er på vej med deres shows.

Er du lidt til den mørke side, kan du prøve med “Comedy in the Dark”, der ikke handler om sex, samt “comedyteater- og tryl”, ( Comedy ) rollespil, lip sync battles og mere.

Læs også  Ungt druk er ungt TV

Det hele kører reelt i dagene fra den 29. august til den 8. september, i både København og Aarhus, med det forbehold at det også er muligt at opleve “De Håndplukkede” i Viborg og i Aalborg.

Vi har fundet en promo med Søren Rasted her.

Rasted_YouTube from TV 2 Marketing on Vimeo.