Visuel i en visuel business

Panasonic der ellers er store på projektorer.

I hvert fald her i landet, har såmænd også godt fat i hvad man kunne kalde for display skærme.

Du ved, dem der er overalt i storcentrene, hvor de viser lækre billeder af produkter, du måske har specielt meget brug for.

Panasonic selv kalder disse skærme for “basisskærme til samarbejdsindhold”.

Årsagen til det knudrede navn, er at der netop er tale om skærme der kan netværke, på et utal af måder, ganske som de kan bruges som alenestående paneler.

Panasonic kan nu levere de paneler de viste frem på ISE2019 - kommer i august og i september

Mest interessant er dog at disse skærme nu også er nået til 4K, hvilket – potentielt – betyder at landets producenter, ikke længere kan nøjes med at producere i 1080P, hvis de vil hjælpe med at sælge produkter.

De skal også op i 4K, eller UHD.

Dermed er det kun broadcast, der ikke rigtigt er oppe i gear.

Tilbage til Panasonic Business, og deres skærme til forretninger, så er der tale om en ny serie af paneler der er pænt spændende.

De blev vist frem på ISE 2019, med CQ1 serie navnet, der indeholde 6 størrelser, konkret fra 43 til 86 tommer.

Og med et “nit” ( lys output ) der nu er oppe på 400 cd/m2  er der tale om pænt vilde skærme.

Læs også  Telecam nu en del af NewTek NDI

Med det forbehold at det kun er de to største skærme der kan levere så meget lys.

Alle paneler er det til trods In Plane Switching, der giver en højere farve “rigtighed” ( “accuracy” ) og bedre at se på, fra alle vinkler.

Alle kan – naturligvis – stilles på højkant, hvor det store på 86 tommer, så er er større end normale (?) mennesker, da skærmen bliver over 190cm høj.

Producenten lover at alle apparater i denne serie kan arbejde i 16 timers “maintenance free”, hvilket er måden producenter måler på hvor “professionelle” disse paneler er.

som vi husker det, er “kvaliteten” 8, 16 og 24 timer, hvor de “billigste”, kun kan arbejdet i 8 timer, mens de dyre køler nok til at fungere 24 timer i døgnet.

Alle i denne serie er udstyret med HDMI CEC, samt external device control over RS-232C/LAN, og sikkert en masse andet.

Huong Thanh Ngo, European Product Manager for Panasonic Business, siger:

 -The CQ1 series was designed for lower budget organisations that require the freedom to collaborate, while being willing to compromise on the higher level of brightness and maintenance free operation that the EQ1 and SQ1 series can offer, starter han og løfter dermed sløret for det måske endda er muligt at betale for disse apparater.

Læs også  En presentation switcher

Han fortsætter:

 -For instance, in an education space where displays are mainly used for information sharing, 400cd/m2 is still deemed a good level of brightness while being suited to shorter running times, slutter han.

Panelerne er i handlen engang til september.