AviWest skal også på IBC2019

Skulle du gå rundt over være lidt interesseret i at høre om AviWest sådan går og finder på nye ting, er der godt nyt.

De har som tidligere fokus på “Live Distribution”, og udvikler løbende på det gear de allerede sælger.

I en verden, der hele tiden udvikler sig, er det derfor detaljer som contribution og ( mere generel )  connectivity, der er fokus, nu.

Bevares, som altid i ( op til ) 4K over flere IP netværk, som eksempel.

Blandt deres nyheder er deres Safe Streams Transport (SST) protocol. 

Som du har gættet det, aggregerer SST flere IP links, og kan derfor tilbyde flere nye features, samt funktionaliteter, der ikke tidligere har været en del af “live video production”.

AwiVest er på vej mod IBC2019 med godt nyt under motorhjelmen - herunder hotspots og en åbning mod den ikke properitære Safe Streams Transport protocol

En anden feature, der – rent faktisk – er ret smart. er AviWest “HotSpots”, så du kan – som eksempel – stille et kamera hvor du måtte ønske det, og i stedet for 3 kilometer fiber, blot etablerer et AviWest HotSpot, der så sender signalet til OB vognen, eller til MCR.

Som vi forstår det, er AviWest endvidere på vej ind i et udvidet samarbejde om SST, der blandt andet skulle inkludere “indbygget” remote control, video retur og et intercom. 

Alt sammen noget du kan høre mere om på IBC2019, hvor denne producent også skulle vise nyt frem på “cloud” fronten, der supplerer de “on-premises” features du allerede kender.

Læs også  Canon siger den er god nok

Slutteligt ser det ud til at AviWest åbner ( lidt ?) op for deres properitær distributions algoritmer.

De lover i hvert fald at SST er “baseret på en service” og en “software container” der kan/ er forberedt til “third-party integration”.

Rent produktmæssigt er AviWests flagskib, PRO3 og AIR Serier på vej med nye opdateringer.

Det fremgår ikke hvilke, hvilket vi formoder betyder at de først bliver vist frem på netop IBC.

Der skulle dog blandt andet være tale om en “indbygget hot folder”, samt en “high-speed data hotspot feature”.

AwiVest er på vej mod IBC2019 med godt nyt under motorhjelmen - herunder hotspots og en åbning mod den ikke properitære Safe Streams Transport protocol

Og hvor den varme folder skulle kunne tilbyde “real-time file transmission over unmanaged networks”, er hotspot featuren ny i PRO3 og AIR, der reelt kommer til at fungere som router.

I begge tilfælde ( som vi forstår det ) som “åbne” netværk der “bare” er beskyttet af en WPA2 kode ( eller deromkring ).

Et gæt er at det må være muligt både at gemme netværk og kryptere det.

Uanset dette, forklarer AviWest at de nye features er baseret på “IP bonding technology”, hvilket – i princippet – burde kunne give pænt hurtige hotspots, hvis det er relevant.

AviWest har meldt sig ind i the IBC Future Zone, hvor planen er at vise deres egen og French Technology Research Institute teknologi/samarbejde frem.

Læs også  Haivision købte Aviwest

Du har gættet det.

Planen er at vise hvor sygt hurtigt bundled (?) 5G bliver .

Som vi forstår det, er det i hvert fald planen af vise “bonded cellular AIR Series transmittere” frem, der kan “køre” 5G, hvilket burde bliver endog særdeles interessant at se – specielt i forhold til hastighed.

Det sidste som AviWest vil vise på IBC2019 er “slicing”, der er et begreb der skulle handle om at sikre at “proprietær capture” ikke bliver highjacked af andre, eller på andre måder er synlige for andre end dem der skal se med.

Her lige en video om AwiVest