F3 Mediagroup i luften med Sport Live

Enkelte har – måske – hen over sommeren bemærket at eb.dk pludselig vil til at streame alle 2. divisions fodbold kampe, på deres site.

Årsagen, er oplagt nok at avisen mener at det er på sin plads at sende en masse – mere – sport – da der åbenbart er en masse der gerne vil se de mange kampe der spilles i denne division.

Sådan helt tilfældigt ser det ud til at F3 Mediagroup, er gået i luften, ganske samtidig med at netop 2. divisions fodbold kampene er startet op i denne sæson.

F3 Mediagroup står igen bag en masse sports TV - Denne gang med aftaler om alt fra 2 division til hest og baskestball

Som vi forstår det, hænger det sammen med at netop Sport Live og dermed F3 Mediagroup har overtaget rettighederne til at producere denne division.

Og sende det som TV.

Noget Sport Live skulle være startet på omkring den 1. august, et par dage før 2. division startede op på en ny sæson.

Kanalen, er – igen som vi forstår det – en ren kabel TV kanal, der kan tilkøbes på YouSee, Canal Digital, Waoo og endelig Stofa og TDC og som åbenbart også kan opleves – delvist – på eb.dk

Kanalen ser dog ud til at have flere ambitioner end “bare” at sende alle 2. divisions fodbold kampe.

Som eksempel lover Sport Live på deres site at de vil sende en masse  hestevæddeløb, herunder de største løb fra hele verden. 

Læs også  Streamerne vil voldsomt gerne være TV

Der skulle også være aftaler på plads om “dansk cykelsport”, kano & kajak ( konkurrencer ), basketball, bordtennis, motorsport, boksning, amerikansk fodbold samt futsal.

Planen er ydermere at sende en række “magasinprogrammer”, der vil have fokus på 2. divisions fodbold kampene.

F3 Mediagroup står igen bag en masse sports TV - Denne gang med aftaler om alt fra 2 division til hest og baskestball

Som vi forstår det, er et par relevante navne i den forbindelse Flemming Kjellerup, der er “Redaktion”.

Thomas Sode er “Produktion”, mens Jørgen Ravn er “Distribution”.

Det er muligt at læse mere om kanalen, her

, hvor det fremgår hvor du kan tilkøbe kanalen, ganske som det er muligt at se hvilke programmer der bliver sendt hvor og hvornår.

Program oversigten – i denne uge – lover således fodbold, 2. division, hestevæddeløb fra Sverige, Frankrig og Norge og her fra landet, da der sker et eller andet i Skive.

En del tyder også på at der kommer en masse andet sport, herunder galopløb fra Aalborg, sommertrav fra Bornholm, løb fra Charlottenlund Travbane samt basketball fra Ballerup Arena.

Det er ikke helt sikkert om det er den samme produktion, når eb.dk sender 2. divisions kampe på deres site, som dem Sport Live sender på deres kanal.

Det til trods her lige et link til highlights på en eb.dk side.