Partisan på vej mod Viaplay

Der er så absolut ingen smalle steder hos Nent Group i disse dage.

Der er bliver simpelthen produceret så mange serier, at der – vel sagtens – er ved at komme et egentligt økosystem, hvor studier, teknikere og kreative – sammen – står parat tila t starte op på en ny serie, når den forrige er produceret.

På samme måde, ser det ud til at der også bliver “udviklet” eller “genbrugt” foran kameraet.

Således kan seerne glæde sig til Fares Fares, der lige har været forbi “Chernobyl” og “Westworld”, nu bliver den ledende rolle i “Partisan”, som Nent Group har været så smarte at få Warner Bros International Television Production Sverige til at gå med ind i.

Fares Fares på vej mod ViaPlay indtil videre i en kort serie - der kunne blive til mere - Partisan bliver sendt i 2020

Serien der får premiere i 2020, bliver dermed en af de 20 serier, giganten lover hvert år nu.

Det er ( meget tæt på ) 360 episoder om året, hvis hver serie er oppe på 123 episoder.

Det er de – tit – ikke, så måske der kun kommer 300 nye serie afsnit næste år på Viaplay.

Igen.

Kigger vi på hjemlige forhold, er det nærmest en helt anden verden, hvor DR, producerer og sender er par versioner af den samme type serie, som de har sendt siden 2001, mens TV2 eksperimenterer.

Læs også  Christiane F serie er næste Viaplay Original

TV2 ser dog ud til at have mest succes med – hvad man kunne kalde – nostalgi serier, der – igen – ( som DR ) har en bestemt målgruppe, der – bevares – er stor, og som “heldigvis” ser ud til at ekskludere dem der ser Viaplay Originals.

Det er simpelthen ikke samme målgruppe.

Fares Fares på vej mod ViaPlay indtil videre i en kort serie - der kunne blive til mere - Partisan bliver sendt i 2020

Tilbage til “Partisan” , så har Fares Fares, jo også været med i “Rogue One: A Star Wars Story”, så hvorfor ikke tage en tur til “Jordnära”, der er en by langt ude på landet i Sverige, hvor alt ligner idyl og landlighed, lige indtil du skraber lidt i overfladen.

Og det gør Fares Fares, hvorefter vi har problemerne.

Indtil videre er der tale om en 5 episoders serie, som Amir Chandin instruerer.

Han har tidligere håndteret “Hassel”.

Han bliver suppleret af Johanna Wennerberg der producerer for Warner Bros. International Television Production Sverige. Hun har tidligere produceret “Love Me” ( der ligeledes er en Nent ting.

Fares Fares siger:

 -I’ve been wanting to do something in Swedish, and Amir Chandin and I have tried to work together for a long time. After only a couple of discussions about “Partisan” there was no doubt – I just had to do this, slutter han.

Jakob Mejlhede Andersen, Viaplay Chief Content Officer, supplerer:

Læs også  Discovery amok i FIFA eWorld Cup 2019

 -Fares Fares intense, compelling screen presence has lit up some of the world’s most acclaimed recent series – and now Viaplay will be his next stop. Our original production “Partisan” will intrigue and enthrall viewers across the Nordic region and beyond. This is the ideal format for such an internationally renowned talent, in collaboration with a top-class creative team, to take a series lead role for the first time since his Hollywood breakthrough, slutter han.

Listen over de mange produktioner Nent Group har igang for tiden er nu så lang, at det er lettere for dig at besøge deres site, og selv kigge dig omkring.

Som altid er der rigtigt mange gode ting, der som bekendt kun når vores hjemlige marked i form af Originals på Viaplay.

Nent Group er i den forbindelse ganske stolte over at deres serier for stadig bedre seertal ( som de ikke oplyser ) ganske som at stort set alle deres serier bliver eksporteret til store udenlandske markeder.

Et bud herfra er at det sørger for en god del af finansieringen af de mange serier, der bliver produceret af Nent Group.

2019 var i den forbindelse året hvor der blev indgået et heftigt samarbejde med FilmNation Entertainment om udvikling af bunker af TV serier, ganske som de købte sig ind i Picturestart, der ikke bare er et Los Angeles Film selskab.

Læs også  Fræk lillesøster til VMD

Det er et af dem, der har succes.