Så kommer Xee ellers

Folk der ikke er vant til at der kommer nye flow TV stationer, kan glæde sig over at hele to af slagsen har dagens lys her på det sidste.

Den ene, Sport Live, ser ud til at være en kombination af flere ting, herunder via distributionen som kabel TV “kanal”, suppleret med outlets (?) på blandt andet eb.dk og dantotto.dk

Sådan er det ikke med Xee.

Her er der tale om en ren kabel TV kanal, der – sågar – produceres og er skabt af ejeren af det største kabel TV net her i landet, YouSee.

Kanalen, har derfor en hulens masse penge, der – indtil videre – er blevet brugt på at lande Premier League, der starter ( idag ) med at Liverpool spiller mod Norwich.

Og nu hvor Xee har købt – cirka – halvdelen af de kampe, der vises her i landet, af Nordic Entertainment Group, er det altså med at se med, på enten Xee eller Viaplay, hvis du vil se kampene.

Som vi forstår det, har Xee ikke købt streaming retten, hvorfor netop Viaplay streamer det hele.

Der er totalt 232 kampe i hver sæson.

Og da Xee har købt 116, bliver de andre vist på Nent kanalerne, som flow, og ( ?? alle ) kampene som stream, på Viaplay.

Læs også  Det er jo det de unge vil have

Uanset hvem der sender hvad, er de meget glade på Xee.

Herfra siger Signe Vadgaard:

 -Jeg glæder mig til at guide alle danske Premier League-fans gennem en utrolig intens sæson af verdens bedste liga. Jeg tror, det bliver en uforglemmelig sæson, og på Xee starter vi ud med et brag, når vi åbner sæsonen nu på fredag med Liverpool mod Norwich – og så venter der naturligvis en sand gyser på søndag, når United møder Chelsea på Old Trafford, starter hun og fortsætter om den kamp spilles søndag.

 -Vi starter ud med en helt fantastisk fodboldweekend, og jeg glæder mig til at følge hele sæsonen og ikke mindst finde ud af, om Klopp endelig får det mesterskab, som Liverpool sukker efter, om Solskjær får rettet op på Uniteds form fra sidste sæson, og om Tottenham kan holde på deres profiler og tage det sidste skridt op og blive en reel titeludfordrer, slutter hun.

Folk der ikke har fulgt med, kan ikke vide at det er Newcastle – Arsenal og senere samme dag, Manchester United mod Chelsea på Old Trafford i Manchester.

De unge der blev ældre serien der startede med 29 er nu blevet til 32 - der er premiere engang efter nytår på Xee

Det er dog ikke det eneste Xee satser med.

Platformen, der – mere eller mindre – var en slagt web – streamer tidligere har over de sidste par år sendt TV serien “29”, der handlede om en gruppe unge der var 29 år, der i hver sæson var blevet et år ældre.

Læs også  Discovery laver OL med Snapchat

Serien er nu nået til “32”, hvorfor faste seere kan glæde sig til at op leve Julie Rudbæk og Jesper Zusclag, samt Mia Lyhne, Sofie Linde og Phlake i den kommende sæson, der også starter lige omkring nu.

Julie Rudbæk, der spiller Julie i serien, forklarer:

 -I slutningen af 31 måtte Jesper og Julie sande, at de ikke skulle være kærester, og i den nye sæson fortsætter de kampen for at få styr på voksenlivet uden at miste ungdommen. Det er nu ikke helt let at vende tilbage, for selvom jeg ikke kan afsløre for meget, så tager deres liv en uventet drejning, og de står over for den største udfordring, som tilværelsen som ung voksen kan byde på, slutter hun og forklarer at hun og Jesper, der skriver manuskriptet til serien, har skrevet på “32” hele foråret, og netop er fået i optagelse på Skanderborg festival.

Jesper Zuschlag, der spiller Jesper i serien, supplerer:

 -Det er fantastisk at være i gang igen, og vi er både begejstrede og ydmyge over, at så mange har fulgt med i serien, så vi nu også får mulighed for at lave en fjerde sæson. Ligesom de andre tre sæsoner kredser også 32 om Julie og Jespers venskab, og hvorvidt det kan holde til, at voksenlivet nu for alvor banker på. Der er ingen tvivl om, at både Julie og Jesper har et stort ego, og spørgsmålet er, om de kan pakke dem væk, når der pludselig dukker noget op, som er vigtigere end dem selv, slutter han.

Læs også  Prompterne siger hej til IP

Folk der er vant til at tage til TV festivaler, kan måske huske at “30” vandt TV-prisen for “bedste satire/comedy”, ganske som at serien  har været nomineret til en Robert for bedste korte TV serie.

Premieren på “32” kommer engang i 2020.

Indtil da kan “29”, “30” og “31” “streames via Xee” ( ??, vi troede at det var en flow TV kanal).