Waoo kunder kan også

Er du til Premier League, ser det ud til at Viaplay har solgt deres rettigheder lidt mere.

Eller rettere.

De har solgt adgang til deres Viaplay streamtjeneste, der nu er en del af Waoos TV-Boks, der blot kræver at du er kunde i butikken, har købt en kasse og så ellers betaler for “demn store pakke”, som vi forstår det.

I bedste stil, var det hele allerede på plads, før weekenden, hvor det hele ellers blev sparket igang.

Det eneste de kunder der havde det hele på plads, skulle gære, var at hente en softwareopdatering, installere denne, og så ellers nye de mange tusind timers sport, Viaplay tilbyder som – typisk – livestream.

Waoo tilbyder nu også deres kunder Viaplay som en del af deres TV boks oplevelse

Nu skrev vi at det kræver “den store pakke”.

Det er ikke helt korrekt.

Der er nemlig flere pakker, der inkluderer “Viaplay-tjenester”.

Og da det er alle disse, der nu får adgang til netop Premier League, ( via Viaplay ), er der altså flere veje hen til det mål.

Der er dog det forbehold at det – vist nok – kun er kunder med “Waoo Viasat Stor TV-Pakke”, der kan se alle kampe.

Andre må enten nøjes med et mindre antal kampe, eller slet ingen.

Adm. direktør Jørgen Stensgaard, siger:

Læs også  Så kom DRs efterår

 -Som udbyder skelner vi længere ikke mellem traditionelle TV-kanaler og streaming. I begge tilfælde er det indhold, som vores kunder efterspørger, og derfor skal det være tilgængeligt på vores boks for at gøre det så nemt som muligt for kunderne, slutter han.

Som de fleste må være klar over det nu, er det Nordic Entertainment Group, NENT, der ejer rettighederne til Premier League på det danske marked.

Og nu hvor de både har solgt ud til Xee, og samtidig distribuerer kampene via Viasat, Viaply og lidt til, er der altså mange måder at få øjnene i disse kampe.

Waoo selv, nævner at deres “Viasat Stor TV-Pakke”, der giver adgang til 64 kanaler, inkluderende TV3+ og TV3 MAX, samt streaming-tjenesten Viaplay Total, formodentligt er den billigste måde at komme i nærheden af de mange herlige kampe på.

Adgang til denne koster bare 619 kroner om måneden og dermed 7428 om året, vel sagtens suppleret af lidt udgifter til girokort, eller regnings services.

Uanset hvordan der betales, er det muligt at se Viaplay efter en opdatering af softwaren i Waoo TV-boksen.

Desværre er dele af denne opdatering automatisk, hvorfor det altså ikke er alle der har adgang til Viaplay, før august måned er færdig i løbet af august.

Læs også  Waoo fortsat hovedsponsor

Dem der er utålmodige burde dog kunne se med på Smart-TV, via PC, smartphones og tablet, eller hvis det foretrækkes via Chromecast og Apple TV.

Viaplay er den tredje stream tjeneste efter Netflix og YouTube på Waoos TV-Boks.

Det ser ud til at betyde at tjenester som HBO Nordic og Amazon Prime, stadig kræver at du bruger apps på dit TV eller på andre platforme.

Waoo glæder sig det til trods over at deres kunder nu kan se frem til en endnu bedre kunde oplevelse, nu hvor denne pakke er en del af “fjernbetjeningen”.