Discovery lover et spændende efterår

Faste seer af Discovery Networks Danmark kanalerne kan se frem til et efterår fuld af nye produktioner, der – sjovt nok – minder om en del af de formater de allerede kender.

Oplagt nok, har koncernen ingen planer om at skubbe seerne fra sig.

Derfor kan seerne se frem til 76 procent sammemere dansk produceret indhold, i forhold til året før.

Posen er i den forbindelse fuld af: krimi, underholdning og sport.

Discovery lover et efterår fuld af det som deres faste seere elsker - nu med endnu mere dansk produceret indhold

Kanal 5, der er hovedkanalen der, går lidt modsat alle andre og åbner nu op med et “stort” quizprogram med Felix Smith i front, der bliver sendt så tidligt som klokken 19.

Det er også hovedkanalen de bruger til at sende “nervepirrende krimi”, “storslået musikunderholdning”, “hæsblæsende action” og “danske fodboldlandsholds kampe”, frem til EM 2020.

Katrine Herforth, programchef hos Discovery Networks Danmark, siger:

 -Kanal 5 tog hul på en lang strategisk rejse for et par år siden, og vi bliver ved med at bygge på. 2019 er året, hvor vi investerer massivt og går ind i helt nye timeslots. Vi disker op med hele 76 procent flere timers dansk indhold sammenlignet med samme periode sidste år, og vi har nu for alvor fundet vores styrkepositioner, starter hun og fortsætter.

 -Vi går efter ikke kun at være et ”one night stand” for seerne – vi vil have et fast forhold, hvor vores kanaler og streaming platforme er en uundværlig del af danskernes hverdag. Vi kan mærke, at danskerne i den grad har taget Kanal 5 til sig. Det skyldes ikke mindst, at vi har fundet vores position mellem TV2 og TV3. Vi er mere vovede end TV2 men mindre skingre end TV3, slutter hun.

Masser af sang og musik

Kanal 5 er det i den forbindelse nu også blevet tid til en ny omgang “All Together Now”, – som du måske er klar over det – byder på et panel på 100 dommere, der skal “stå og synge med”. 

Læs også  F1 bliver gennemført
Discovery lover et efterår fuld af det som deres faste seere elsker - nu med endnu mere dansk produceret indhold

Joey er holdkaptajn og seerne kan også glæde sig til Brødrene Olsen, Anna David, Maria Montell, Mike Tramp og mange flere musikere.

Katrine Herforth fortsætter:

 -“All Together Now” har alt det, et underholdningsprogram på Kanal 5 skal have. Det har storhed, stil, tempo og en sjov og uhøjtidelig tone. Samtidig kommer seerne til at opleve nogle ekstremt talentfulde sangere, som blæser panelet bagover af begejstring, slutter hun.

Crime

Til efteråret kan seerne således se frem til “Blodspor”, hvor tidligere drabschef for Rejseholdet, Kurt Kragh, og kriminalreporter, Marie Louise Toksvig, kigger på en række “familietragedier”, der typisk er mordsager, hvor den ene part er i familie eller “tæt relation” til gerningsmanden/ofret.

Katrine Herforth fortsætter:

 -Vi er stolte over den tradition for kvalitetskrimi, vi over mange år har bygget op på Kanal 5. Vi har længe vist vores kunnen inden for “blå blink-reportager”, som vores seere elsker, men de seneste år har vi slået fast, at vores krimidækning er meget mere omfattende. Med ’Blodspor’ tilbyder vi igen seerne noget unikt, som man ikke får andre steder, og med stærke frontfigurer til at guide os igennem de uhyggelige sager, slutter hun.

Discovery lover et efterår fuld af det som deres faste seere elsker - nu med endnu mere dansk produceret indhold

Det er dog ikke det eneste crime seerne kan se frem til.

“Fanget på politiets kamera”, er netop en “blå blink-reportage”, hvor seerne kommer med ind bag facaden hos politiet og der oplever “hårrejsende, voldsomme og overraskende klip fra politiets arkiver”.

“Politijagt” er ligeledes i produktion, så fans kan se frem til to formater af slagsen.

Quizz fra klokken 19.00

Som pointeret prøver Kanal 5 nu med underholdning og quizz allerede klokken 19.00. ( The Wall )

Og nu hvor det er Felix Smith der bliver vært, burde der være en del seere der er friske på at tjekke ham ud i dette format.

Discovery lover et efterår fuld af det som deres faste seere elsker - nu med endnu mere dansk produceret indhold

Katrine Herforth forklarer:

Læs også  Discovery strammer EMEA op

 -“The Wall” har allerede gået sin sejrsgang verden over og har kørt i blandt andet Australien, Frankrig, Holland, England og USA. Med en blanding af gambling, paratviden og godt gammeldags held giver “The Wall” helt almindelige mennesker muligheden for at vinde mere end én million kroner. Og med Felix Smith som vært er vi garanteret en dygtig og vellidt frontperson, som hele Danmark kender, siger programchef hos Discovery Networks Danmark, slutter hun.

De fartglade er der også blevet plads til i programplanerne

Derfor kan de se frem til Jacob Riising og Casper Elgaard i “5. Gear”, hvor 40 kendte danskere smider al fornuft ud af sideruden.

Programchefen forklarer:

 -“5. Gear” er et actionpacked underholdningsprogram, der giver seeren et underholdende pusterum i hverdagen. Vi elsker, når folk tør kaste sig ud i noget grænseoverskridende og ikke er bange for at lade temperamentet løbe af med sig, når de sætter alt ind for at vinde. Og det hele slår gnister i ’5. Gear’. I denne sæson er konkurrencen hårdere, stuntene vildere og banen ny. Vi er med andre ord garanteret et hurtigere, sjovere, farligere og mere uforudsigeligt program end i de forrige sæsoner, slutter hun.

Sport

Discovery lover et efterår fuld af det som deres faste seere elsker - nu med endnu mere dansk produceret indhold

Dem der følger med i fodbold, ved at det danske fodboldlandshold stadig mangler lidt i forhold til EM-kvalifikationen.

Herunder fem kvalifikationskampe, der bliver spillet dette efterår på Discoverys hovedkanal.

En del af disse spilles på hjemmebane, så det skal nok blive sjovt.

Kvinde kanalen

Kanal 4 lover også godt nyt.

Her kan seerne opleve “glossy reportager”, “ægte reality” og “big characters”.

Og så er det jo også her “eks kæresterne” bor.

Det er nemlig her “Ex on the Beach” bliver sendt.

Denne gang fra en luksusvilla i Grækenland, hvor der bliver festet igennem.

Katrine Herforth, forklarer:

 -“Ex on the Beach” har taget den danske reality-scene med storm. Det er faktisk ikke så mærkeligt, fordi programmet har det hele. Det er tabloidt, sjovt, frækt og altid serveret med et glimt i øjet. Alt det et godt realityprogram skal have, slutter hun.

Læs også  Aftalen om de Olympiske Lege fortsætter i 22 og 24
Discovery lover et efterår fuld af det som deres faste seere elsker - nu med endnu mere dansk produceret indhold

Nu er Kanal 4 jo en kvindekanal, derfor skal der også være noget om “ekstrem make up”.

Derfor kan seerne glæde sig til “Plastikkongerne”, hvor “de rige og berømte” modtager “plastikoperationer og forskønnende behandlinger som botox og filler”.

Og nu hvor det hele er meget dramatisk, er “konkurrencen hård” ( altså om de rige kunder ), hvorfor “klinikkerne kæmper om kundernes opmærksomhed og om at være de bedste på markedet”. 

Katrine Herforth, forklarer:

 -Vores programmer handler om menneskers hverdagsliv, drømme og passion. Med “Plastikkongerne” bliver man taget med ind i en verden, få af os rigtig kender. En verden, der både rummer “dig og mig”, men også er fuld af kendisser, cocktails og kanyler. Programmet giver os et unikt indblik i en kontroversiel branche, hvor jagten på det perfekte look altid er i højsædet, slutter hun.

Faste seere af kanalen kan også glæde sig til nyt om Mascha Vang og Irina i 2. sæson af “Beauty Bosserne” ganske som det også er blevet tid ti len ny sæson af “Remee & Mathilde”.

Og modsat alle andre broadcastere starter Discovery på Dplay, deres streamtjeneste, med efterfølgende TV premiere.

De unge mødre lever naturligvis også videre.

Vi er nu nået til sæson 28, hvor seerne blandt andet kan glæde sig til at opleve tre nye mødre: Weenoha, Sandra og Maria.

Sportskanalerne fortsætter med at sende sport, så er du til det, skal du tjekke 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2 samt Eurosport Player og GolfTV ud, hvor der bliver sendt tusindvis af sports timer.

Herunder “US Open i tennis”, “Vuelta a España” samt Superligafodbold og Europa League.

Der bliver naturligvis også sendt masser af nyt på Discovery Channel, ID, TLC, Discovery World, Animal Planet og Discovery Science.