Alle elsker Rita

Seere – altså kvinder og deres mænd – der ikke kan få nok af herlige Mille Dinesen har en masse at se frem til.

Serien er nemlig på vej i optagelse af den 5. sæson, hvor evigt morsomme Rita, der i følge TV2 er “Danmarks dejligste og mest politisk ukorrekte lærer” endnu engang vil være netop dette, i et utal af episoder.

Engang næste år.

Der er oplagt ikke meget ude om den kommende sæson.

Men gad vide om dem der allerede elsker Rita ikke får lidt mere af det de gerne vil have.

Optagelserne er dog ikke nået længere end til at de starter i september, hvor Mille Dinesen igen træder i karakter.

Mille Dinesen siger i den forbindelse:

 -Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med at lave en ny sæson af “Rita”, og det er skønt endelig at kunne fortælle det. Jeg mærker stadig en meget stor interesse for serien fra både danske og internationale fans, som jeg er i kontakt med, og så er Rita bare sådan en skøn kvinde, som jeg holder virkelig meget af at spille, slutter hun..

Ikke overraskende er fiktionschef Katrine Vogelsang også godt oppe og køre over den udvikling.

 -Det bliver skønt at få “Rita” tilbage på skemaet, for den serie kan noget helt specielt. Den rammer noget i os alle, fordi vi alle har et forhold til skole og undervisning. Og så er karakteren Rita både fandenivoldsk og en elskelig antihelt, og jeg kan godt love, at det bliver et gensyn med Rita i topform, der venter os, slutter hun.

Læs også  Godt nyt til OB flåden

Som tidligere er det fortsat Christian Torpe og Marie Østerbye, der er hovedforfattere.

Der er premiere i 2020 på TV2 og TV2 Play.

Produktionen er fortsat en co-produktion mellem TV2, SF Studios Production og Netflix, hvor de første fire sæsoner af serien – formodentligt  – kan opleves.

Nu eller senere.

Af andre spillere seerne kan glæde sig til er Lise Baastrup, Ellen Hillingsø, Carsten Bjørnlund, Peter Gantzler og Nikolaj Groth.