RT Software Ltd med i GVTA

Det er en smule langhåret det her.

Men i en verden, hvor – dyr – hardware, der derfor skal leve længe, efterhånden ikke kan leve uden software, er det på sin plads at producenten af sådan hardware, sørger for at softwaren også fungerer om 5-10 år.

Skulle du for eksempel til at investere i en større  Rio, Kula eller Kahuna løsning, der alle kommer fra Grass Valley, forventer du garanteret at der ikke opstår uenigheder mellem – for eksempel – dem der producerer den nødvendige ( typisk OEM ) software, der får hardwaren til at sparke popo.

GV eller Grass Valley har lavet en klub for OEM leverandører der typisk leverer software til deres hardware

Det ser ud til at være årsagen til at Grass Valley netop har inviteret RT Software med i GVTA, der ikke er ældre end tilbage fra april, hvor denne hardware producent etablerede denne “klub”.

Ideen er dog langt mere kompleks end at sørge for at producent af hardware og software ikke bliver uenige.

Det er – oplagt nok – også planen at forskellige producenter kan “tale sammen”, og måske udvikle endnu federe produkter.

Produkter som folk i produktionsmiljøet så ellers kunne få en masse glade af.

Grass Valley siger selv at det også handler om “improved purchasing confidence”, hvilket – næsten – ligner en garanti for at folk der handler der, ikke – pludselig – står med det problem Apple ser ud til at være ved at skabe for RED ( RAW komprimeret i 2-6 gange i 2 og 4K er ikke “proprietært og kan derfor ikke patenteres”..)

Læs også  NEP Europe oppe på 500 LDX 86Nere

Tilbage i GVTA håber Grass Valley at det hele “går begge veje”.

GV eller Grass Valley har lavet en klub for OEM leverandører der typisk leverer software til deres hardware

Firmaer der er med, vil jo – pludselig – kunne udvikle endnu mere specifik til hardware og omvendt.

Tim Shoulders, president of Grass Valley forklarer:

 -Our Customers want to offer more captivating experiences and services to consumers, and to do this they need reliable, stable vendors, and by extending our portfolio through the GVTA we make it easier for them to get trusted solutions, starter han og fortsætter.

 -The GVTA brings assured buying confidence and a wider selection of options for solutions that may not be in our portfolio, but are tried, tested and integrated with one or more Grass Valley solutions. The ability to offer a tested and configured solution with RT Software, especially in a crucial area such as broadcast graphics, brings clear benefits to our customers, slutter han og bliver suppleret af Mike Fredriksen, commercial director, RT Software.

Han siger:

 -RT Software is proud to be partnering with Grass Valley in this customer-focused Technology Alliance. The benefit of guaranteed interoperability with Grass Valley’s workflow will pay dividends for customers. For example, our easy to use Swift graphics editing environment, which is common across all use cases, provides the ability to share the resulting graphic assets across editing, playout and live production, fortsætter han.

Læs også  Mitakon Speedmaster nu oppe på 114 mm front
GV eller Grass Valley har lavet en klub for OEM leverandører der typisk leverer software til deres hardware

 -We’ve also tightly integrated our Tactic sports analysis graphics product family with the Grass Valley LiveTouch replay server to great effect. Being a founding member of the GVTA gives RT Software increased exposure to Grass Valley’s global customer base and we are excited to benefit from its global scale and reach, slutter han.

Indtil videre ser det ud til at GVTA mere er teori end meget andet.

Igen.

Der skal hele tiden udvikles nyt.

Så hvis dem der skal gøre dette, har en lille klub på tværs af de normale “grænser”, kunne produkter både udvikles hurtigere og måske endda bedre.

Det skulle dog være – eller snart blive  – muligt at se hvilke medlemmer der er i GVTA, på Grass Valleys site.

Noget der skulle være overgået Frankly Media Inc, der allerede var GVTA medlem.

Tim Shoulders, fortsætter:

 -We launched GVTA in April this year, and are pleased to see some truly impactful companies sign up to the certification program. As the broadcast industry continues to boom with more content than ever before, we hope our program offers customers clear and easy choices when selecting solutions, slutter han.

Her lidt video fra det første (?) medlem

Sports Analysis Showreel from RT Software on Vimeo.

Læs også  Zeiss prøver også med flere

Graphics Showreel from RT Software on Vimeo.

AR & VR Showreel from RT Software on Vimeo.