EISA Priser til Canon

I takt med at det “professionelle” og det “semiprofessionelle” miljø bliver blandet stadig mere sammen, er det på sin plads – ind imellem – at kigge på “typiske konsum produkter”.

Specielt nu hvor presset ser ud til at gå begge veje.

Det er – vel sagtens – en tilsnigelse at mene at en 600mm f/4L IS III USM prime fra Canon er et “produkt til almindelige forbrugere”.

Canon har netop vundet en del EISA priser

Omvendt er det nye EOS RP vel netop dette, altså et “ikke professionelt” produkt.

Det har dog ikke forhindret European Imaging and Sound Association (EISA) i at give Canon en bunke priser for deres nyeste produktioner.

Disse, der ud over det omtalte RP kamera og den lækre lange, er:

Canon har netop vundet en del EISA priser

RF 28-70mm F 2L USM ( bedste lens Innovation 2019-2020 )

RF 50mm F 1.2L USM ( bedste Standard Prime Lens 2019-2020 )

RF 24-105mm F 4L IS USM som  ( bedste EISA Standard Zoom Lens 2019-2020

EF 600mm f/4L IS III USM endte som  ( bedste EISA Super-Telephoto Prime Lens 2019-2020 ) mens EOS RP blev vurderet som “EISA Best Buy Full-Frame Camera 2019-2020”.

Folk der har valgt at bruge dette kamera/system ( EOS RP ) der er Canons ( første rigtigt seriøse ) forsøg med et spejlløst kamera, der både kan EF og EOS R ( RF mount ), kan i den forbindelse – senere – se frem til hele seks RF-objektiver, i løbet af 2019 og 2020, hvor der vist nok kommer flere.

Læs også  En typisk måned for streamerne

Som Canon selv skriver det, er EOS R systemet til både hobby- og professionelle fotografer, hvilket ser ud til at understrege at det ikke kun er forbrugerne der er “forvirrede” omkring hvad der er “professionelt og ikke er det”.

Yuko Tanaka, Product Marketing Director hos Canon Europa, siger:

 -Canon har et mangeårigt renommé for at levere best-in-class produkter, der bygger på imagings tre kernekomponenter: objektiver, sensorer og processorer. Disse banebrydende produkter findes i hele vores portefølje – fra fotografi til cinema og broadcast – og det er vi utrolig stolte af, starter han og fortsætter.

 -Disse EISA-priser bekræfter, at vi går 100% ind for at tilbyde alle vores kunder en enestående imaging-oplevelse. Vi er meget glade for, at EISA anerkender værdien af vores EOS R-system, vores kamerahuse og vores objektiver, slutter han.

Vil du læse mere om de enkelte produkter kan du gøre det her:

RF 50mm F1.2L USM

RF 24-105mm F4L IS USM

RF 28-70mm F2L USM

EOS RP ( huset )

EF 600mm f/4L IS III USM

Canon har netop vundet en del EISA priser

Ud over Canon har vi netop fået under neglene at OnePlus også har vundet et par EISA priser.

Den ene gik til “OnePlus 7 Pro” mens den anden gik til “Bullets Wireless 2”, der vandt priser som “Best Advanced Smartphone” og “Best In-ear Headphones”

Læs også  Det koster 5 procent i Spanien

Marie Feldborg, der er Marketingdirektør hos OnePlus i Danmark, er glad.

Hun siger:

 -Vi er rigtig glade og stolte over de to priser, og det er helt særligt at blive anerkendt af et internationalt panel af eksperter. Vi arbejder hele tiden på at udvikle de bedste produkter på markedet, og derfor ser vi priserne som et kæmpe skulderklap fra en branche, der er meget kritiske overfor forbrugerelektronik, slutter hun.

Læs videre om OnePlus heromkring