Event folket skal ud i landet

Den såkaldte “event business” jo en sær størrelse.

Eventfolket, mener at de både kan stable events op, afvikle dem, og – i princippet – sørge for at alt fra et TV arrangement, til et marathon løb med VIP rum, eller noget helt 3. bliver til en bedre oplevelse for både sponsorer, arrangører og de medvirkende.

Omvendt, har vi her på redaktionen snart ikke været til et større pressemøde de sidste mange år, uden at der netop var et “eventbureau” inde over, der sørgede for at os fra pressen hyggede lidt mere.

Og.

Nå ja.

CEC eventbureau tager rundt i landet for at opsøge kunder i deres nye mobile kontor

Det hele er jo “noget for noget”, skrev lidt mere og pænere om de produkter det hele jo egentligt handlede om.

I den forbindelse har vi oplevet at selvsamme event tiltag, ofte ligner hinanden, og – mere eller mindre – er identiske, nu hvor de har vist sig at fungere ( engang ).

Det har størrelsen CEC Event taget til efterretning.

Selskabet der er inde over et utal af begivenheder, der netop kommer i TV, eller bliver streamet, hvorfor de – og deres kollegaer – bestemt er relevante i en TV verden, hvor alt jo bliver udliciteret.

Og nu hvor det hele – måske – har stået lidt stille i et stykke tid, er CEC Event taget på Tour.

Læs også  Avid dropper 2022

Ganske som et band, har de investeret i en “band vogn”, der – i disse dage – kører rundt i landet, med planer om at – måske – også besøge dit område, hvor du så ellers kan finde ud af om jeres virksomhed har brug for en arrangør af jeres event.

CEC Event har i den forbindelse investeret i en ombygget Iveco Van, der – for uindviede er en lille lastbil – der nu bruges som “mobilt kontor”, hvor der kan afholdes mødes, holdes små konferencer og meget andet.

Blandt udfordringerne ser ud til at være at de fleste eventbureauer, fortsat har en “vindblæst pavillon”, der agerer kontor ved et arrangement, hvorfor overblikket og mapperne med to-do listerne, næsten blæser væk.

Sådan er det ikke hos CEC Event.

CEC eventbureau tager rundt i landet for at opsøge kunder i deres nye mobile kontor

De har nemlig købt en lastbil.

Og nu hvor der ydermere er komfortable stole, hæve-sænkeborde, reoler, hylder og andet, kan vognen sikkert også lejes som netop mobilt kontor.

Bag det hele finder du Tino Thorsøe, der siger:

 -Da jeg fik ideen var det lynhurtigt en stensikker beslutning, der føltes helt rigtig. Stort set alle mine kunder vil få glæde af dette tiltag og jeg tror faktisk vi ender med at hæve hele overliggeren, og sætte ny standard for hvordan man er til stede derude. I hvert fald har de første kommentarer været utrolig positive, og folk har været meget nysgerrige, slutter han.

Læs også  Bright Group opkøbt af CT Group

Som altid med eventbranchen går det hele hurtigt.

Derfor måtte vi smile lidt, da vi klikkede på selskabets fine link i deres pressematerie.

www.facebook.com/cecevent, sender nemlig ikke den enkelte hen til CEC Event, her i landet.

Du får derimod lov til at opleve et – sikkert – fint eventbureau på Sri Lanka, som vi gætter på ingen relevans har til Tino, Kim og CEC, nu hvor de er “på farten”.

Deres rigtige FB side er her, hvor det fremgår at CEC godt kan lide fart, hvorfor de er inde over en masse cykel, løb og racer -løb arrangementer.