Dato på Disney Plus

Hvis du ikke lige ved hvad du skal lave den 12. november, er et godt råd at du lige tjekker en prøve periode ud på Disney+.

Det er nemlig den dag giganten går “global”, og med et slag bliver en heftig konkurrent til Netflix.

Forventningen er nemlig at netop Netflix, der har fokus på det “bredest mulige” publikum bliver “target” for Disney+.

The Walt Disney Company, der står bag størrelsen, har indtil videre bekræftet denne “launch dato” og prissætning i Canada, Holland, Australien og i New Zealand.

Disney+ åbner globalt på alle platforme den 12th november

Og selv om at det virker pænt tilfældigt, er det ikke tilfældet.

Priserne passer – pænt sikkert – til Nord Amerika, Europa ( nord ), de to regioner Asien reelt er.

Folk der fortsat tror at Disney har planer om at sende lidt tegnefilm fra 1949, som det opleves her i landet, kan roligt finde deres kreditkort frem og tage en gratis uge, eller hvad det nu er Disney har planlagt.

Man kunne nemlig sagtens forestille sig at der nærmest ingen tegneserier kommer, da Disney henter deres indhold ind fra Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, og en god del af deres studier, der ellers plejer at producere indhold til – for eksempel – Netflix.

Og nu hvor Disney+ er “plads” på “platformene” hos Apple, Google, Microsoft, Roku og Sony, har du gættet det.

Læs også  Kampen om de sportsinteresserede fortsætter

Det er formodentligt ikke længere nok at producere 4 serier, målrettet de ældste seere, hvis du vil have fat i de unge seere, efter den dato.

Priserne, sidder du sikkert og tænker.

Disney+ åbner globalt på alle platforme den 12th november

Jamen de ender på 89.99 dollars om året i Canada og i Holland.

Det er ( formodentligt ) den samme pris som i USA.

Er du til Euro, ender prisen om året på 69.99 Euro om året, hvilket cirka er 525 kroner om året, eller cirka 60 kroner billigere end TV2 Play.

Og nu hvor Disney+ reelt har aftaler med producenter af “alle platforme”, forventer de fleste af du fra dag 1 kan opleve denne tjeneste på alt fra iPhone, til iPad, iPod touch og Apple TV, samt på Android telefoner, Android TV, Chromecast og enheder der har Chromecast indbygget.

Xbox One, PlayStation4 og alle Android baserede Sony TV, samt Roku (stream tjeneste ) samt Roku TV.

USA der er en langt mere “integreret marked” end vores hjemlige kan ydermere se frem til at Disney+ kommer med ESPN+ og eller Hulu for bare ( og det er faktisk en god pris ) 12.99 om måneden.

Igen.

Sport og ungt indhold ser også ud til at være en del af Disneys plan i USA, ganske som Xee gør det her i landet med deres nye fodbold rettigheder.

Læs også  Sky på vej med 80 nye serier i 2020

Der vil på alle de platforme, hvor dette er muligt være muligt at foretage “in app køb”, hvilket betyder at alt videoudlejning nu – vel sagtens – må siges at være blevet digital.

Disney+ åbner globalt på alle platforme den 12th november

Det eneste der fortsat er ukendt er indholdet. ( vi kender en del af det herunder serien “The Mandalorian”, der foregår i StarWars universet.

Der har dog længe gået en del rygter om at Disney+ også vil tilbyde “voksent indhold”, hvilket betyder sex, vold og blod på ( op til ) et PG13 niveau.

Dette skulle dog – efter sigende – blive flyttet over til Hulu i USA.

Og dermed ( potentielt ) ikke blive tilgængeligt her i landet