IBC TV powered af Grass Valley

Hvis du ikke synes at du ser nok billeder fra GV LDX 86 kameraerne i det daglige er her godt nyt.

IBC TV, har netop indgået en aftale med Grass Valley om at det bliver deres gear, der ( sponserer ?) IBC TV.

Vi gætter på at Grass Valley har lidt gear i Europa, som derfor lige slår et smut forbi Amsterdam der først i september.

Grass Valley er i hvert fald såkaldt “technical partner”, hvilket – gætter vi på – betyder at interesserede kan se et Grass Valley studie i funktion under hele IBC.

I perioden er der – forresten – omkring 55.000 seere der kigger med på alt fra “IBC conference Room” til interviews og enkelt indslag, der (?) bliver redigeret før de bliver sendt.

Grass Valley ligner en sponsor på IBC TV igen i år - studiet kan opleves live på messen

Chuck Meyer, chief technical officer, live, Grass Valley, siger:

 -Our customers are continually looking at how they can create new and innovative workflows underpinned by scalable, agile infrastructures that deliver smart workflows.  Our deployment with IBC TV is a clear example of that, starter han og fortsætter.

 -As the only manufacturer that delivers all-IP communication between a camera and base station, we are proud that IBC TV selected Grass Valley to help deliver video to the thousands of viewers tuning in,slutter han og løfter dermed sløret for at IBC TV bliver en IP fest i år.

Læs også  Og vinderne er

Der vil netop være 4 GV LDX 86 kameraer tilstede der – godt nok – kan op til 6X i UHD, men som blot bliver brugt til at lave lidt konference på.

Det er lettere uklart, men Grass Valley skriver at disse kameraer vil være forbundet med deres UXF base stations, der også er kendt som CCUer.

Det framgår bare ikke hvor de vil være henne.

Fordelene ved IP, er jo netop at det er muligt at hoppe på det nærmeste ( hurtige ) netværk, og der finde “base stationen”, uden at det kræver en ledning fra kamera til “CCU”.

Vælger Grass Valley at hoppe på diverse netværk, begynder produktionen hurtigt at tage form som en Remote en af slagsen.

Det finder du sikkert ud af på IBC2019.

Grass Valley ligner en sponsor på IBC TV igen i år - studiet kan opleves live på messen

Ellers er der 3 M/E GV Korona K-Frame V-Series systemer, der “kombinerer mid-range broadcast og media applications”.

Dette tiltag er igen en del af en IP verden, der – problemfrit – kunne kombineret med remote arbejde, eller andre “morderne” produktions former.

Grass Valley har slutterligt planer om at vise deres SMPTE ST2110 video over IP og native SDI løsning frem.

Så IBC TV bliver altså både en showcase og en TV station under IBC.

Grass Valley ligner en sponsor på IBC TV igen i år - studiet kan opleves live på messen

Grass Valley selv skulle på deres stand have fokus på “Remote / At-Home Production”, “Esport”,”Mobile / Live Production”, “IP Workflow” og endelig “Media Workflow”.

Læs også  JPEG XS kommer til IBC2019

Du kan læse videre her

Det er muligt at se lidt IBC TV fra sidste år her