Tiger Woods – My Game lander på GolfTV

Folk der bare ikke kan få nok golf, kan glæde sig til at selveste Tiger Woods er på vej med en såkaldt masterclass-serie, der som koncept har planlagt at lade verdens bedste give “indsigt i sin mentalitet og sit spil”.

Tiger Woods er nemlig ikke bare god til golf.

Han lever det, og taler derfor om “alt lige fra sin barndom” til hans “mentale forberedelser til driving og putting”, i serien, der – naturligvis – kun kan opleves på GolfTV.

Folk der vil se med skal dog have et “powered by PGA TOUR Pro Pass-abonnent”, som du må kunne læse videre om, her omkring https://www.golf.tv/en/tiger

GolfTV er på vej med en 12 episoders serie om Tiger Woods hans liv og spil

Bedst af alt ser det ud til at serien om og med Tiger Woods bliver hele 12 episoder lang, hvilket burde være nok til at få de fleste golf interesserede til at overveje at kigge med.

Er det ikke nok motivation, handler første afsnit af “My Game” om Tiger Woods vej mod toppen samt hans “unikke tilgang han har til at styre sit spil i dag”.

Som vi forstår det, er dette afsnit gratis at se, for dem der har “registreret sig”, hvilket sikkert også bliver forklaret på sitet.

Tiger Woods siger:

 -My Game-serien giver en grundig golflektion, som jeg ikke har givet før. Jeg er meget begejstret for at kunne dele mine tanker omkring den måde, jeg spiller på og hvad jeg tænker om spillet. My tilgang til spillet har udviklet sig hen over årene, men de grundlæggende teknikker, min far lærte mig er blevet hos mig. For første gang vil jeg dele dem på en måde, hvor alle golfspillere – fra nybegyndere til erfarne – får noget ud af det, starter han og fortsætter.

Læs også  The Ocean Race nye venner med Discovery

 -Det her er min første komplette guide til, hvordan jeg tænker og forbereder mig på hvert slag, hvert hul og hver runde – fra mit perspektiv. Og jeg håber, at mine råd vil kunne hjælpe alle spillere, slutter han.

Senere kommer “My Practice”, hvor The Tiger afslører hanssine træningsmetoder og hvor intense og detaljeorienteret hans forberedelser er. Og hvordan det får ham til at forblive positiv, når det er gælder i en turnering. Woods taler også åbent om, hvordan hans tilgang til træning har udviklet sig over tid med skadeforebyggelse og hvor familielivet har førsteprioritet – situationer mange spillere på både amatør- og professionelt niveau kan relatere til.

GolfTV er på vej med en 12 episoders serie om Tiger Woods hans liv og spil

I seriens næste afsnit – “My Driving Secrets” taler han om “de to principper, hans far lærte ham”. 

Principper der “gav ham mulighed for at slå et drive så hårdt som muligt, så bolden fløj både langt og præcist fra tee”. 

Der bliver også tid til at tale om “ændringerne i hans powerplay” samt udviklingen i hans spil de “seneste år, hvor den yngre generation af spillere slår bolden længere end nogensinde før”.

Der er allerede et “10 minutters peak” ude af “My Game: Tiger Woods”, der åbenbart kun kan opleves på GolfTV.

Omvendt er der pænt meget andet med tigeren, som det klip vi har fundet nederst.

Læs også  Peter Madsens True Crime på Dplay og Kanal 5

Når du begynder at se serien, kan du ydermere tilkøbe et Pro Pass. ( eller også skal du have det for at se serien ).

Herefter kan du for alvor komme med Tiger Woods og andre førende spillere på PGA TOUR live og on-demand.

Serien er naturligvis sponseret.

Du finder ud af af hvem, når du tegner et abo.

Her lidt video med Tiger Woods

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/p7iqHK-OeM0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>